Njegov otac je sa Arkanom izgubio život, a u braku je sada...

Njegov otac je sa Arkanom izgubio život, a u braku je sada sa poznatom voditeljkom – 7 stanova i vilu je imao, a potom je bez ičega ostao

393
0
SHARE

ON JE STEKAO VELIKO BOGATSTVO NAKON ŠTO JE NJEGOV OTAC IZGUBIO ŽIVOT. MANDIĆ JE NAKON SMRTI OCA MILENKA STEKAO VELIKO BOGATSTVO.

Za samo pet godina, izgubio je sve, on je izgubio cijelo svoje bogatstvo od četiri miliona, imao je vilu, kao i sedam stanova, on je jednom prilikom izjavio da je pod svoje uzela ulica. u Braku je sretnom sa lijepom voditeljkom, on je s njom i sina dobio prošle godine.

2000.godine, 15.januara u hotelu Interkontinental, Milenko Mandić i Arkan su stradali. Danas je njegov sin, Aleksandar Mandić oženjen prelijepom voditeljkom.

ALeksandar je i sportski menadžer, on je unazad sedam godina srce voditeljke Marine Kovetski osvojio. Vjenčali su se prije dvije godine, a roditelji zdravog dječaka su postali prošle godine.

Ogromno bogatstvo je stvorio Mandić Milenko, a sve je to naslijedio njegov sin ALeksandar, koji je u roku od pet godina bez svega ostao. ALeksandar je još u dobi od sedam godina imao kola, on je nosio brendiranu odjeću, imao je sa sobom i pejdžer, a naslijedio je i veliki broj nekretnina. Njegovo bogatstvo se procjenjivalo na četiri miliona eura. Pisalo se da je vilu imao na Avali, prodao je kasnije jednom fudbaleru, a imao je i sedam stanova. Za pet godina je sve potrošio, jer ga je ulica uzela pod svoje, tako je izjavio jedom prilikom.

Sa zanosnom voditeljkom MArinom je oženjen, a bio je i sa njenom koleginicom prije, sa MArijanom Mičić. On je inače diplomirao i režiju, a radio je i kao asistent na fakultetu. Sa Marinom je dobio sina u martu prošle godine.

NO COMMENTS