Nisam mogla da imam djecu – onda sam zatrudnila sa bratom BIVŠEG...

Nisam mogla da imam djecu – onda sam zatrudnila sa bratom BIVŠEG DEČKA ali to nije NAJGORE !

532
0
SHARE

NEKADA STE U VEZI, ALI SRCE JEDNOSTAVNO NE MOŽE NEKADA KAŽE NEKIM STVARIMA NE, KOLIKO GOD VAM SE NEKO NEPLANIRANO SVIDIO I OSVOJIO VAS. PRIČA JEDNE ŽENE, KOJA NE ZNA ŠTA DA RADI U SVOM ŽIVOTU, JER SE NAŠLA U ZAISTA TEŠKOJ SITUACIJI KOJU NIJE NIKAKO OČEKIVALA.

Bila sam u vezi sa svojim bivšim, ali sam tada bila i dobro sa ženom od njegovog brata koja ju je nekoliko puta pozvala kod njih. Čak i kada su se oni razišli, ona je dolazila njima u posjetu. Ova djevojka nije mogla da odoli iskušenju, zaveo ju je brat od njenog bivšeg supruga, odnosno zaveo ju je čovjek njene prijateljice.

Mnogo se vole, ali je on u braku i nije slobodan. Potražila je i savjet od jedne poznate kolumnistkinja, po imenu Dear Deidre.

 

 

Rekla je kako će dobiti dijete, i da je otac tog djeteta brat njenog bivšeg dečka. Zaljubljeni su ludo, ali on ne može da ostavi ženu jer ima troje djece. Mislila je da nikada neće imati dijete, ali saznanje da je trudna je ostavilo zaista veliki trag na nju.

Nikako to nije očekivala, bila je van sebe totalno. Sve je to za nju bio jedan veliki šok, jer se ovome nikako nije nadala.

Njoj je 27 godina, a on ima 33. Prije dvije godine je raskinula sa bivšim dečkom, tada je saznala zapravo da ona voli njegovog brata. Najzgodniji momak kojeg je ona ikada poznala. Nasmijava je često, jako je brižan prema njoj.

Kada god imaju vremena, oni se sastanu, a ona se njemu prilagodi u potpunosti. Živi za taj trenutak kada je sa njnim. Ima sina od 7 godina koji pati od cerebralne paralize, a nimalo nije lagan život njega i njegove supruge. Znala je i sama kako stvari stoje, ne može tražiti od njega da ostavi porodicu.

A onda je saznala da nosi njegovo dijete u stomaku. Traži sada savjet:

 

 

NO COMMENTS