Ni oni nisu besmrtni: 7 poznatih ličnosti koje teške bolesti imaju (foto)

Ni oni nisu besmrtni: 7 poznatih ličnosti koje teške bolesti imaju (foto)

453
0
SHARE

VJEROVATNO IM MNOGI ZAVIDE, ŽELJELI BI DA IMAJU ŽIVOTE KAO ŠTO TO ONI IMAJU, A SLAVNE LIČNOSTI SU PRIJE SVEGA SAMO OBIČNI SMRTNICI, KAO I VEĆINA LJUDI NA SVIJETU, NEMA NIKAKVIH IZUZETAKA.

Slavne ličnosti se sa mnogim problemima suočavaju, koji imaju i oni nepoznati, odnosno prosječni ljudi. Bolesti su primjerice jedna od stvari koja niti vrijeme ni mjesto ne bira, kao ni osobu. Bolesti mogu da zahvate i one koji su nepoznati potpuno, one koji su superstarovi.

Mi vam sada donosimo listu najpoznatijih ličnosti koji imaju ozbiljne zdrastvene probleme, ostanite i dalje uz nas:

Majli Sajrus – ona je bila nekada simpatična tinejdžerka, uzor mnogim djevojkama, ali je danas skandalozna i problematična, Majli je 2009.godine otkrila da ima problem sa ubrzanim radom srca, koji se naziva takihardija. Majli je je rekla da to nije toliko problematično, ali može itekako stvoriti probleme. Sajrusova je rekla da kada je na bini, brine se za svoje srce.

Džon Ham – od kožnog oboljenja pati ovaj glumac, tzv. vitiligo. To je autoimuna bolest koja do depigmentacije kože dovodi usljed odumiranja melanocita.

Pamela Anderson – da li ste znali da ona pati od hepatitisa C, to je bolest koja će napasti jetru. U javnosti je često govorila da se brine kako neće dugo živjeti, na njenu sreću bolest je nije još uvijek porazila.

Keti Bejts – popularna glumica je dvosturku masektomiju imala

Morgan Frimen – njemu je fibromialgija dijagnostikovana, to je bolest koja se očituje tako što izazive jake bolove u rukama

ŠER – Ona pati od hroničnog umora, može da izazove veliki problem u srčanom, moždanom i imunom sistemu.

Tom Henks – sa dijabetesom se bori od svoje 36. godine

NO COMMENTS