Nezapamćeni rat na srpskoj estradi se sprema: Kada je vidjela šta joj...

Nezapamćeni rat na srpskoj estradi se sprema: Kada je vidjela šta joj je ANabela uradila, Zorica odlučila da joj zada gadan udarac. Bijesna je kao ris

302
0
SHARE

POPULARNA PJEVAČICA I RIJALITI TAKMIČARKA, ZORICA MARKOVIĆ JE KAO RIS BIJESNA, ODLUČILA JE DA TUŽI ANABELU ATIJAS NA KAJU.

Zorica nikako nije mogla podržati prevaru koja se desila u rijalitiju, odmah je stala na stranu Kristine Kije Kockar. Anabeli Atijas je mnogo zasmetalo to što Zorica s vremena na vrijeme bude u svađi i sukobu sa Lunom Đogani, tako je odlučila od Zorica neprijatelja napraviti.

Riješila je Zorica da tuži Anabelu zbog izgovorenih stvari u jednom spornom snimku, koji je na Instagramu osvanuo, a Zorica je rekla da u njemu nema ni trunke istine, pa će da je tuži.

Sve etikete meni stoje, to kako me oni nazivaju pogrdnim imenima. Neću odustati, šta ima oni da me vrijeđaju, moje je pravo reći. Je li to hvala što sam ja trčala za njenim djetetom kada se prevrtala tamo i htjela sjeći vene?

Ne pada mi napamet da se sa njom vidim, znam o toj ženi mnogo, nisam je uvrijedila nikada, bila sam malo pšrijatelj njenom djetetu. A ono što je radila njena kćerka je dno dna. Slobodan i ona su u odrastanju zakržljali.

Ponašanje su ponijeli od kuće, njihovo je pravo to, ružno je da njena majka tako meni radi. Luna je pala na moje grudi i plakala kada joj je bilo najteže. Kako da dijete gurnem, nije nikakvo opravdanja što je ona mlada, nisam njenu porodicu nikada uvrijedila i nisam zaslužila to, kazala je Zorica Marković između ostalog.

Sada vam u prilog dostavljamo i video zapis, pa čujte o emu je pričala Zorica:

NO COMMENTS