Neda Ukraden fatalno dobra: Vrela bakica se skinula u kupaći, a svi...

Neda Ukraden fatalno dobra: Vrela bakica se skinula u kupaći, a svi su zanijemili zbog jednog detalja. Nemoguće da ovako izgleda

1512
0
SHARE

NEDA UKRADEN je napunila 68 godina, ali na instagramu kada gledate slike ne biste joj dali više od pedeset godina. Ona je povodom svog rođendana objavila sliku u bikiniju, pokazala je tako kako izgleda na pragu osme decenije, besprijekornog izgleda.

Napisala je MALO MI ZA SREĆU TREBA. ODBROJAVAMO; pozirala je u crvenom bikiniju, a fanovi su je odmah počastili sa raznim čestitkama i komplimentima.

Nedavno je pjevačica promijenila i frizuru, fotografije su dokaz kako izgleda sve bolje i bolje iz godine u godinu.

A u nastavku možete da pogledate još jednu fotografiju, koja je pravi dokaz toga, pa uživajte u fotkama vrele bakice:

JEDNO OD NAJVEĆIH IMENA JUGOSLOVENSKE MUZIKE JE BILA NEDA UKRADEN TOKOM 70-IH I 80-IH GODINA, PJEVALA JE POPULARNU MUZIKU ETNO-POP PRIZVUKOM, BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA DOMAĆIH FESTIVALA KAO ŠTO SU FESTIVAL OPATIJA, VAŠ ŠLAGER SEZONE, ZAGREBFEST, SPLITSKI FESTIVAL.

Ona je sa najeminentnijim domaćim autorima sarađivala tokom višedecenijske karijere, a to su Rajko Dujmić, Kemal Monteno, Zrinko Tutić, Arsen Dedić i drugi.

1967.godine je prvu pjesmu snimila za Radio Sarajevo, Igra bez kraja je naziv pjesme, nastupila je na prvom festivalu Vaš šlager sezone.

I danas je jako aktivna, spada u red najdominantnijih pjevačica na estradi iako je u godinama.

NO COMMENTS