NEBOJŠA GLOGOVAC SAHRANJEN UZ SUZE I JECAJ HILJADE LJUDI: Video je da...

NEBOJŠA GLOGOVAC SAHRANJEN UZ SUZE I JECAJ HILJADE LJUDI: Video je da zemlja nije za njega, Bog uzima najbolje od nas!

625
0
SHARE

NEBOJŠA GLOGOVAC JE GLUMAC KOJI JE UMRO PRIJE NEKOLIKO DANA, A JUČER JE U 14H SAHRANJEM U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA NA NOVOM GROBLJU. NJEGOVA SAHRANA JE POČELA U CRKVI SVETOG NIKOLEG UZ HOR DIVNE LJUBOJEVIĆ U 14 SATI.

Poznati glumac je odmah sahranjen pored Milorada Mandića Mande, a sa njima u istom redu se nalaze istaknuti glumci i ikone jugoslovenske kinematografije, Dragan Nikolić i Velimira Bate Živojinovića.

 

 

SVEŠTENIK MILOVAN GLOGOVAC JE SLUŽIO OPELO UZ MITROPOLITA AMFILOHIJA RADOVIĆA, A SINOVI SU NOSILI KRST, INAČE MILOVAN JE OTAC NEBOJŠIN. AMFILOHIJE JE REKAO KAKO ZEMLJA NIJE ZA NEBOJŠU ŠTO JE ON I VIDIO, ZATO GA JE BOG I UZEO…

 

 

Ranije danas u Jugoslovenskom dramskom pozorištu je održan komemorativni skup, prisustvovali su porodica, prijatelji, i mnogobrojne kolege, a sve je završeno jednim velikim aplauzom kao i suzama svih prisutnih koji su tu bili.

 

 

Sanduk su nosili njegove kolege, Nikola Đuričko i Vojin Ćetković.

 

 

Emir Kusturica i SLoboda Mićalović, svi su oni tu bili. Pjevač Sergej Ćetković, kao i Aleksandar Srećković Kubura, ali i Nikola Kojo, zatim Ivica Dačić, Milan Vasi, Olja Bećković i mnogobrojni drugi.

Na novom groblju je bilo nekoliko stotina ljudi, svi su došli pola sata prije sahrane da bi mogli da odaju počast ovom velikom glumcu, kao i da izraze saučešće porodici.

 

 

Otišao je legendarni glumac, sve nas je tako bacio u suze. Iza sebe je imao zaista veliki broj ostvarenja, nadamo se da će ga svi pamtiti po njegovoj dobroti. Veliki je to glumac i još veći čovjek je bio.

NO COMMENTS