Ne pozamljujte stvari – na vas mogu najlakše baciti kletvu na ove...

Ne pozamljujte stvari – na vas mogu najlakše baciti kletvu na ove stvari i tako vam promijeniti život

355
0
SHARE

NAMJEŠTAJ, OBUĆA I DRUGI ODJEVNI PREDMETI PREUZIMAJU NEGATIVNU ENERGIJU OD SVOJIH VLASNIKA, ONA SE VEOMA LAKO MOŽE NA DRUGU OSOBU PRENIJETI. MOŽETE PREUZETI I NEŠTO LOŠE OD TE OSOBE, POSEBNO AKO JE NJENA NAMJERA DA ONA VAMA NANESE ŠTETU. ITEKAKO SE MOŽE UTJECATI PREKO PREDMETA NA VOLJU ODREĐENE OSOBE, KAKO BI SE DO NEKOG CILJA DOŠLO.

– utikani končići i obuća; uglavnom se prenosi pozajmljivanjem odjeće loša energija, posebno onih dijelove odjeće koji se na golu kožu objavljuju. Čak i da operete tuđu stvar, na njoj će ostati tragovi nekog rituala kojim je želio da potčini tu osobu njen darodavac.

Nit crvenog ili crnog končića utkan u neku bluzu ili majicu je dokaz te namjere. U obući se krije još veća opasnost tu. Patike, čizme, cipele, nevjerovatno su jaki magijski predmeti. Ne samo tijelo, nego duh i um nose u simboličnom smislu.

– novac; najbolji je savjet da ne pozajmljujete. Ako je to zaista potrebno, ne trebate obavljati u svojoj kući to. Prije nego neko u kuću unese novac, razmutite kašiku sirćeta u maloj šolji vode, isjekajte sitno čehno bijelog luka, a nakon toga cjetić sitno izmrvite, a možete i stabljiku bosiljka.

Tri puta promiješajte nožem smjesu, prstima mdesne ruke dodirnite tri puta tečnost, pa potom poprskajte novac, ili nešto što pozajmite, da li to bila obuća, hrana ili odjeća. Dok prskate, u sebi govorite sljedeće riječi: DOK JE KOD MENE, NEKA I MENE SLUŽI

– SO I ŠEĆER; oni koji namjeravju da preko pozajmljene stvari svjesno podmetnu obično učine pomoću soli i šećera. Direktno dajući na poklon ove dvije namirnice nad kojima je učinjen ritual

NO COMMENTS