Ne piše vam se dobro ukoliko ovo posjedujete u automobilu – pojačala...

Ne piše vam se dobro ukoliko ovo posjedujete u automobilu – pojačala je kontrole policija

508
0
SHARE

PROVJERE NA PUTEVIMA ŠIROM CIJELE SRBIJE JE ZAPOČELA SAOBRAĆAJNA POLICIJA. U PREDSTOJEĆEM PERIODU ĆE DA KONTROLIŠU KAKVA SU VAM STAKLA NA AUTOMOBILU.

Kontrolisati će i zatamnjenost vozila, jer će tako moći da obavljaju bezbjedonosne provjere. Saznati će tako i da li se krije neka osoba u vozilima koja se inače na nekoj potjernici nalazi ili da li se droga krije, ili neko oružje za krijumčare.

Ukoliko ne budete imali atest koji mora na ugrađene folije na vozilija odgovarati, mogu vas odmah sankcionisati.

Ukoliko kojim slučajem vozilo bude jako sumnjičavo, odnosno, stakla su vidno tamnija, odmah mogu da upute vaše vozilo na tehnički pregled, tzv.vanredni pregled.

Dozvoljeno je zatamnjivati stakla samo uz neka izvjesna ograničenja, ali šoferšajbnu ne smijete ni slučajno da zatamnite. Ono što vi možete da uradite je da prednje stakla i bočna zatamnite do nekih 30%.

Bočna stakla, zadnja, mogu više vlasnici da zatamne, ali ako ste kupili fabrički automobil koji ima zatamnjena stakla, nikakvim provjerama nećete morati u takvim slučajevima podlijegati.

Jeste li iskreno zadovoljni zbog ovoga, ili ne? Smetaju li vama ovakve promjene, saobraćajna policiaj ima pravo vas sankcionisati, ne možete ništa nažalost tu.

Na vrijeme stakla mijenjajte, da ne bi nikakvih problema bilo, dragi naši. Nadamo se kako ćete ovaj protokol ispoštovati.

Policija će vam provjeriti koliko vam je staro auto, ako spada u starije klase, vi morate da ga registrujete i dva puta godišnje. Mijenjalo se mnogo toga, a ljudima koji krpe kraj s krajem se ovo nikako ne dopada.

Sigurno ni vama ne godi.

NO COMMENTS