Ne biste je nikada prepoznali: Da li se sjećate Maje Marković, nekada...

Ne biste je nikada prepoznali: Da li se sjećate Maje Marković, nekada kultne pjevačice grupe LUNA (video)

341
0
SHARE

Popularna srpska grupa Luna je nekada dominirala devedesetih godina, a glavni multiinstrumentalist i član ovog benda je bio Čeda Čvorak. U rasponu od 1996.godine grupa Luna je nekolicinu pjevačica promijenila, najzapaženija je svakako bila Maja Marković koja je sa grupom Luna sarađivala po jednu deceniju, od 1996. do 2007.godine.

Promijenilo se mnogo pjevača u bendu, Maja je sigurno možda i najbolji i najprepoznatljiviji vokal ovog benda. Nakon što je napustila grupu Luna, ona je pokušala da izgradi svoju solo karijeru, ali je ubrzo odustala od toga, potom se povukla sa scene. Pitaju se mnogi gdje je ova zgodna pjevačica koja je sigurno žarila i palila svojim nevjerovatnim vokalom 90-ih godina.

Poslije napuštanja bendova, na prekookenaskim kruzerima je Maja zarađivala novac, jednom prilikom je izjavila kako nije u kontaktu sa Čedom, niti da njegov rad prati. U međuvremenu, Maja se udala za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, sa njim je otvorila i muzičku produkciju. Između ostalog, Maja je potpuno promijenila svoj izgled:

Luna je bila prepoznatljiva kao fatalna crnka, potpuno drugačije izgleda danas. Ofarbala je kosu Maja u plavo, a dana bismo je teško prepoznali. Ono što se na njoj nikada nije promijenilo, to je njena izuzetna figura koju je Maja uvijek imala. Možemo reći kako je ova atraktivna pjevačica sigurno jedna od zgodnijih žena koje su prodefilovale srpskom estradnom scenom.

I šta kažete na Maju Marković, da li vam je i dalje seks simbol kao što je to svojevremeno bila ili ne? Ostavite nam vaše mišljenje dragi naši, hvala vam što nas pratite.

 

NO COMMENTS