Nastavnik je maltretirao učenicu i njoj je pukao film – pamtiti će...

Nastavnik je maltretirao učenicu i njoj je pukao film – pamtiti će do kraja ono što mu je ona uradila!

593
0
SHARE

OVO JE SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVE BRZINOM SVJETLOSTI. INTERNET MREŽE GORE I BRUJE O OVOME. OVDJE MOŽETE DA VIDITE JEDAN ČAS KOJI JE PRIKAZAN NEGDJE U EVROPI, NE ZNA SE TAČNO GDJE JE NASTAO SNIMAK, ALI ONO ŠTO SE ZNA, VIDI SE KAKO JE OVAJ NASTAVNIK SE PONAŠAO DRUGAČIJE PREMA UČENICI. ON JE NJU IZVEO PRED TABLU.

 

 

Zadatak joj je pokazivao, ali ona to nije odmah shvatila. Profesor je trebao da bude miran i nježan prema njoj, odnosno da bude pažljiv i da joj sve lijepo objasni.Bio je sve osim toga.

Pokazao je svoju tamnu stranu, izderao se na nju, gubio je živce, galamio, a potom ju je izvrijeđao.

Čak je u jednom trenutku krenuo i fizički da reaguje, ali ipak, djevojčica ga je preduhitrila u tome.

Ona ga je za kaznu udarila iz sve snage nogom u međunožje, a potom momentalno istrčala iz učionice.

Nastavnik ovo sigurno da nije očekivao, a ako je i dalje u ovoj struci, sigurno da će sljedeći put obratiti pažnju kako će se ponašati prema učenicima.

 

 

Mora obratiti pažnju kako će se ponašati. Ne trebate glumiti nikakvu silu prema učenicima. Kakvi vi budete prema njima, tako će i oni sa vama postupati. Nije sigurno lijepo da se ulijeva strah učenicima.

Djevojčica je od straha reagovala i zato se desilo sve kako jest, sigurni smo da je bila mnogo uplašena.

 

Djevojčica nas je nasmijala zbog svoje reakcije koju je uradila, ali kako i ne bi, ona je pokazala nastavnika da se sa njom ne treba šaliti na ovaj način. Pogledajte i vi ovaj video zapis, nas je sve ostavio bez teksta.

 

NO COMMENTS