Napravio je sada sopstvenu televiziju – BOKI 13 sa svojom televizijom počinje,...

Napravio je sada sopstvenu televiziju – BOKI 13 sa svojom televizijom počinje, a desna ruka mu je ova pjevačica

621
0
SHARE

Boki 13, da li se sjećate njega? Okupio je zaista najbolje novinare iz Makedonije, pokrenuo je zaista veliku akciju. Bojan Jovanovski ili svima nama poznat kao Boki 13 je osnovao svoju medijsku grupaciju po imenu Media Group, prvi put će njegova televizija 1 TV biti emitovana 29.marta.

Marketinška produkcija će biti pored ove televizije, a inače za rad u marketingu i medije, izabrao je Boki samo one najbolje i najstručnije ljude koji dolaze iz svijeta medija (naravno sa prostora Makedonije).

Na ovoj televiziji svoju emisiju je dobila i popularna Tijana Dapčević, urednik i voditelj će biti u svojoj emisiji, a ona će svake sedmice imati popularne goste, a biti će ljudi iz glume, politike i estrade.

Inače, televizija Bokija 13 radi na jednoj seriji koja se zove Priča o starom Skoplju. Priča se veže za period od prije drugog svjetskog rata, a inače koordinator u ovoj seriji će svakako biti TIJANA DAPČEVIĆ.

Zvanično televizija u 19h kreće danas, a Bojanu svi žele mnogo uspjeha i sreće u novom poslu.

Inače, BOKI 13 je šoumen i makedonski pjevač, koji je nekada bio debeo, ali je nevjerovatno smršao. Skoro 60 kilograma je izgubio i on sada izgleda potpuno drugačije. Ugrozio je jedno vrijeme svoje zdravlje, pa je morao preduzeti rigorozne mjere i tako je morao da smrša. Inače, obratio se ljekarima u Londonu u jednoj njihovoj klinici. Skupoj operaciji se podvrgao, koštala ga je čak nekoliko hiljada Eura, a rezultati su bili toliko vidljivi, da je on ostao zadovoljan.

NO COMMENTS