Napravili Su Selfie U Avionu, Ali Kada Su Pogledali Fotografiju, Ostale Su...

Napravili Su Selfie U Avionu, Ali Kada Su Pogledali Fotografiju, Ostale Su Skamenjene!

542
0
SHARE

Neke stvari nas ostave toliko bez teksta, da ni sami ne znamo da li je to samo puka slučajnost ili je stvarno neki znak sudbine. Ovdje imamo zanimljivu priču o tri prijateljice koje nemaju puno slobodnog vremena za druženje. ALi kada se nađu, one obično to iskoriste na najbolji mogući način, odnosno iskoriste da putuju po svijetu i da uživaju.

 

Šeron Hak je ta koja organizuje putovanja, ima još dvije prijateljice i one imaju običaj da uvijek naprave selfie prije svakog leta. Ono što su čudno primjetili na letovima, to je da dok su pravili selfie, primjetili su uvijek istu osobu u kadru iza sebe. Ipak, nikada to nisu uzimali toliko u obzir.

Sa fotografije vidimo dečka, koji se nasmijao, ali je on i na narednom letu. Odlučile su one da naprave selfie ponovo, a zamislite ko je opet bio u njihovom kadru?

 

 

Dečko je na fotografijama bio nasmijan, a prije par nedjelja su ponovo letjele Šeron i njene prijateljice. One su se opet iznenadile kada su vidjele istog dečka na letu kao i on što je sam bio. Opet su napravili zanimljivu fotografiju. Jednostavno, ne može proći putovanje bez njega.

 

 

On nije nikakav prijatelj, nije im ni rođak, nije im ništa. Ovo je sve puka slučajnost, ali ipak, mnogi misle da je ovo neki znak… šta vi imate reći na ovo, da li ste i vi iznenađeni kao što smo i mi ostali? Pišite nam vaša mišljenje o ovome

 

 

Njih tri će sigurno imati lijepo iskustvo, kao i to što će se uvijek sjećati ovog mladića koji im je upao u kadar u nekoliko navrata na raznim letovima.

OFF TOPIC – zima će tek sada da pokaže svoje pravo lice. Očekuje se naglo obaranje temperatura, nadamo se da ćete shvatiti ozbiljni. Oblačite se slojevito, pijte čajeve i jedite voće i povrće, kako biste ojačali imunitet.

 

NO COMMENTS