Nakon što je pravila haos u rijalitiju, ona je otkrila da li...

Nakon što je pravila haos u rijalitiju, ona je otkrila da li ćemo je gledati u Zadruzi 2: Njen odgovor je ostavio sve bez teksta (foto)

349
0
SHARE

SAMO ŠTO SE ZAVRŠILA I PREMIJERNA SEZONA RIJALITIJA ZADRUGA, JAVNOST NE PRESTAJE DA BRUJI O DRUGOJ SEZONI ČIJI POČETAK MOŽEMO DA OČEKUJEMO ZA DVA MJESECA, TAČNIJE U SEPTEMBRU. VEĆ SE BIRAJU NOVI ČLANOVI, A U NASTAVKU ČITAJTE VIŠE.

Spekuliše se mnogo o učesnicima, uveliko su počeli da se rade i kastinzi, a kako je i sama produkcija ovog rijalitija rekla, sigurno nećemo imena znati do samog početka. Mnogobrojn gledaoci svakako imaju svoje želje kada je riječ o nekoj javnoj ličnosti, oni bi voljeli da gledaju, nama ostaje da vidimo da li će se nekim gledaocima želje ispuniti ili ne.

View this post on Instagram

River tonight🥂 @lagatafashiion ❤

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Nekoliko puta do sada, Mia Borisavljević je gostovala na žurkama u Bijeloj Kući, tada je pokazala da se odlično snalazi među tolikim kamerama i ljudima, njene fanove je zanimala da li bi ona kao takmičar pristupila rijalitiju ili ne, a Mia kao da je očekivala to pitanje, uveliko je imala spremljen odgovor:

View this post on Instagram

#mamamia

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

U drugu sezonu Zadruge bi mogla jedino kao pjevačica da uđe, a ne kao takmičarka. Njena beba je jako mala, to je osnovni razlog zbog kojeg ona ne bi ostavila nju, rijalitiji su počeli da traju po par godina. Ne želi da dijete krene u prvi razred kada ona napusti Zadrugu, potom je rekla šalu na stranu, ali ne bi mogla ući u rijaliti jer je njen vanjski svijet prebukiran obavezama kao i prioritetima.

Mia Borisavljević je sigurno jedna od najpoželjnijih pjevačica koja je postala i novopečena mama. Svi se sjećamo i njenog spota gdje je bila gola u cenzurisanom izdanju, dok je šetala autoputem.

NO COMMENTS