NAKON ŠTO JE IZGUBILA 40 KILOGRAMA, MUŠKARCI SU LUDJELI ZA NJOM: A...

NAKON ŠTO JE IZGUBILA 40 KILOGRAMA, MUŠKARCI SU LUDJELI ZA NJOM: A onda im je pokazala stare fotografije i ostavila ih bez teksta

431
0
SHARE

20-GODIŠNJAKINJA, DJEVOJKA PO IMENU KRISTAL ADAME JE USPJELA DA SMRŠA PREKO 40 KILOGRAMA. oNA JE ODLUČILA DA URADI JEDAN MALI EKSPERIMENT, JER JE ŽELJELA DA PROVJERI DA LI MUŠKARCI ŽELE S NJOM DA SE ZABAVLJAJU IZ PRAVIH RAZLOGA ILI NE… ODLUČILA JE DA PROMIJENI FOTOGRAFIJU PROFILNU I SVE OSTALE NA DRUŠTVENOJ MREŽI TINDER, TAKO JE ŽELJELA DA PRATI REAKCIJE LJUDI. SIGURNO DA NIJE OČEKIVALA OVAKVU REAKCIJU.

Neki tipovi su prihvatili tu njenu krupniju građu, a neki nisu, neki nisu bili sretni zbog toga zato što su bili prevareni. Ona je imala jedno vrijeme preko stotinu kilograma, a u to vrijeme nikada nije dobijala pravu pažnju i nju je to boljelo. Nije ni dobijala ni blizu koliko danas dobija.

 

 

Muškarci su bili potpuno zbunjeni kada su s njom pisali, a onda ona promijenila sliku. Nije im bilo jasno otkud to, a jedan ju je i obrisao momentalno. Drugi su mislili kako su prevareni, a neki nisu imali šta da kažu, ostavljeni su jednostavno bez teksta. Ipak, jedan muškarac je rekao kako mu nije bitna spoljašnjost osobe, nego mu je bitno šta se krije unutar nje.

 

View this post on Instagram

Reading through some old journal entries really made me realize my worth. I used to be so depressed and so suicidal because of the way people used to talk about me and treat me because of my weight. I know so many people go through the same thing and it sucks. I remember laying in bed at night almost every day crying because I didn’t want to live anymore. To some people this might look like two different girls but I’m still the same girl in the first picture as I am in the second picture, just a little less naïve. Yet most still look at both pictures and judge them separately even though it’s the same girl. Our society is corrupt and it’s sad. I want to let every single person reading this now that you’re beautiful no matter the size, you should strive to be healthy and be a better you. But don’t let other people cloud your judgment on how incredible you are big or small

A post shared by Crystal Breeze ⬇️105lbs Down (@crystal_breeze_) on

 

Uživajte uz našu današnju muziku, nova pjesma SEKE ALEKSIĆ:

NO COMMENTS