Nakon ove izjave, nastao muk u studiju: Marko DNK progovorio šta je...

Nakon ove izjave, nastao muk u studiju: Marko DNK progovorio šta je sve radio sa Divnom tokom odnosa (video)

669
0
SHARE

POTPUNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA SU POSTALI MARKO I DIVNA DNK, NAKON ŠTO SU GOSTOVALI U EMISIJI PINKA MOĆNI PROGRAM. EMISIJA JE BILA DAVNO, PRIJE NEGO ĆE UĆI U RIJALITI ZADRUGU I TAKO POSTATI UČESNICI ISTE, ALI TAMO NISU OSTVARILI PRETJERANO VELIKI USPJEH IAKO SU DOBILI NA PUBLICITETU.

DIvna i Marko su postali popularni u emisiji DNK, javnost ih je mogla tu prvi put upoznati pa su oni i dobili nadimak DNK. Nakon toga su postali medijske ličnosti, a danas privlače zaista ogromnu pažnju.

Zvijezde emisije DNK su gostovale u emisiji Moćni program, a mnogo se govorilo o njihovom gostovanju. Bračni par Divna i Marko su pred TV kamerama otkrili neke svoje najintimnije tajne, dodatno je uzburkala gledateljstvo da njih dvoje redovno upražnjavaju oralni odnos. Činilo se da će se samo na tome završiti, a potom su oni otišli i korak dalje.

Maca Diskrecija je vodila emisiju Moćni Program a emisiju je uređivao Ognjen Amidžić, nebrojeno puta je Marko prevario Divnu, a ona ga je upitala da li više preferira ružne ili lijepe djevojke, a kada je svoje afinitete izrekao, nastao je tajac u studiju.

Rekao je da je bolje imati tužnu, a pametniju koja će sve znati, jer njemu ništa ne znači da ima lijepu, zgodnu, a da ništa ne zna. Neka je ružna, ali neka bude kako treba. Možda da postane domaćice od ružne, dok od ove lijepe teško, bio je iskren tada Marko.

Inače, maca je pošteno ispipala Marka u toku svog muzičkog performansa, a Divna je sve to pomno gledala.

NO COMMENTS