Najbogatiji srpski klinac očarao Soraju: Pogledajte šta je starleta poručila mladiću koji...

Najbogatiji srpski klinac očarao Soraju: Pogledajte šta je starleta poručila mladiću koji izaziva sudbinu beogradskim ulicama (video)

847
0
SHARE

Egzotične destinacije, skupa odjeća, satovi, brzi automobili, opasna vožnja, samo je jedan od sadržaja koji ovaj bogati srpski tinejdžer iz Ciriha ima na svom Instagram profilu, koji ponovo boravi u Beogradu ovih dana, svojim objavama sada privlači veliku pažnju.

Prije dvije godine je dospio u javnosti prije dvije godine kada je za 18.rođendan dobio Lamborghini Hurricane, koji je vrijedan nekoliko stotina hiljada eura, ali se malo toga zna o njemu. A ono što je poznato je njegovo ime koje on koristi na svom Instagram nalogu, a to he Rich Black Panter, on živi inače u Švajcarskoj, voli luksuzna i skupa vozila, ali i putovanja.

Ni SOraja Vučelić nije uspjela odoljeti njegovom šarmu, pa je odlučila da mu pošalje video poruku u kojem mu šalje poljubac.

Ovaj mladić je došao u žižu javnosti kada je objavio video zapis gdje se pohvalio da je svoj skupocjeni automobil vozio čak 250 km/h, a to je neprimjerena i vrlo opasna brzina svuda u svijetu.

I šta čovjek da kaže na sve ovo, kako da ostane imun, šta vi mislite iskreno o ovome, dragi naši? Ispričajte nam i vi vaše mišljenje o svemu ovome

NO COMMENTS