Muž i ja mnogo para imamo, novac, ali jedno od troje djece...

Muž i ja mnogo para imamo, novac, ali jedno od troje djece smo na usvajanje dali: Osuđuju nas svi, ali je to najbolja stvar koju smo mi uradili

379
0
SHARE

DŽESIKA LANDIN I NIJE BAŠ IMALA UOBIČAJENI ŽIVOT, NJU DANAS MNOGI OSUĐUJU ZBOG TOGA ŠTO JE NA USVAJANJE DALE SVOG SINA, A KASNIJE JE RODILA DVOJE DJECE U TOM ISTOM BRAKU I NJIH NIKADA NIJE OSTAVILA, PA JE ONA RIJEŠILA DA KAŽE SVOJU VERZIJU TE PRIČE, NIJE MOGLA VIŠE DA ĆUTI.

20 GODINA SAM IMALA, BUKVALNO SAM BILA BESKUĆNIK. Ja nisam ni posao a ni kontrolu imala, svo dečka sam upoznala samo mjesec dana, ja nisam imala pojma koliko dugo i kako će naša veza opstati, kazala je Džesika na početku svoje priče.

Dodatno se zakomplikovala većina stvari, Džesika je rekla da je prijatelji zovu DŽESI, a ona je ostala u drugom stanju. Njena situacija nije bila ništa drugačija od ostalih hiljade žena koja se neočekivano ostale u drugom stanju. Njena priča je malo drugačija, pošto je svoje dijete na usvajanje dale, potom se udala za njegovog oca, a sa njim je još dvoje djece dobila, zaista ludo, rekla je ona, pa je nastavila:

Otkrila je Džesika kako je od malih nogu uvijek imala želju i maštala je kako će se udati mlada, odnosno da će osnovati porodicu sa čovjekom kojeg neizmjerno voli i cijeni. Nažalost, to se nije desilo, tri velike odluke su se pred njom nalazile, tri puta, abortiranje, majčinstvo ili usvajanje.

Ostala je trudna sa momkom kojeg je jedva i poznavala, rekla je svojim roditeljima to, pošto je za sebe smatrala da ona nije dovoljno odrasla.

Odlučila je dijete dati na usvajanje, da bi mogla pružiti bolji život. Ako pročitate njenu priču, odnosno pronađete se u sličnoj situaciji, nemojte da otpišete usvajanje tako jednostavno. Sa napornim radom i povjerenjem, rezultat može biti nevjerovatan na kraju, kazala je ova žena iz San Dijega.

NO COMMENTS