MUŠKARCI LUDE ZA NJENIM OBLINAMA: Sanja Kužet sad otkrila šta su joj...

MUŠKARCI LUDE ZA NJENIM OBLINAMA: Sanja Kužet sad otkrila šta su joj HIRURZI radili na telu, a SAŠI POPOVIĆU će dati račun da sve plati

656
0
SHARE

POSLIJE SVOG PRVOG POROĐAJA, SANJA KUŽET JE SVIMA OTKRILA KOJI JE TO DIO TIJELA POJAČALA, A ZATIM JE REKLA DA ĆE URADITI JOŠ NEKOLIKO ESTETSKIH ZAHTJEVA, A SVE ĆE TO PLATITI DIREKTOR GRANDA SAŠA POPOVIĆ.

Sanja je rekla da je ona zadovoljna žena i lijepo joj je kako izgleda. Poslije prvog porođaja, ona je radila grudi. Sve ostalo na njoj je prirodno. Rekla je i direktoru Saši da će mu jednom donijeti fakturu kada se bude fucnula, odnosno uplatiti će on sve što ona bude morala da mijenja na sebi, kroz smijeh nam je otkrila.

 

 

 

Svojim provokativnim izgledom ona je uvijek mamila sve u emisiji Zvezde Granda, a vidjelo se odmah da ona ulaže i previše u sebe. Van scene ova atraktivna voditeljka ima mnogo obaveza, ne zna ni ona kako sve stiže.

Ovih dana će se preseliti u novi dom sa porodicom, a stalno je okružena nekim majstorima.

Zapita se kako uspije sve da stigne, obzirom da ima dvoje djece, muža, kao i posao, a ovaj dan se i seli.
Prije deset godina je dobila prvo dijete, a drugog sina prije godinu dana.

 

 

Sve je zanimalo kako stariji sin Andrija se ponaša prema Strahinji, a voditeljki je drago jer ga Andrija naprosto obožava i ne miče se od njega. Cijeli dan se s njim igra, nosi ga i vuče, obožava svog brata.

Stariji je navikao da je gleda na TV-u, a mlađi sin je nedavno plakao kada je bila glava Sanje preko cijelog ekrana. Prepoznao ju je i vrištao je od sreće.

 

NO COMMENTS