Molio me da mu oprostim na koljenima, na kraju i jesam: Kija...

Molio me da mu oprostim na koljenima, na kraju i jesam: Kija konačno otkrila šta se dešava s njom i Slobom

431
0
SHARE

SLOBA RADANOVIĆ I KIJA KOCKAR SU TOKOM SVOG UČEŠĆA U RIJALITIJU ZADRUGA MNOGO DETALJA OTKRILI IZ SVOG ŽIVOTA, KAO I IZ SVOG BRAKA U KOJEM SU BILI ŠEST MJESECI PRIJE NEGO LI ĆE SLOBA UĆI U RIJALITI.

Činjenica je ta da je Kija ranije znala kod pjevača da pronađe prepisku sa drugom djevojkom, a Kija je odmah po izlasku iz rijalitija opisala detaljno svoj period života koji je imala s njim pa je otkrila neke pojedine detalje koje do sada javnost nije upoznala.

Imali smo krizu u vezi, Slobodanu sam pronašla neke poruke u kojima se sa drugom djevojkom dopisivao. Preko tog incidenta smo prešli, on je mene na koljenima tada molio da mu oprostim, a ja sam mislila da to više nikada neće prenositi, krivila sam sama sebe što nismo imali s….. život, kazala je za ALO VIP.

Jedna tema o kojoj se mnogo govorilo jesi li njihovi ljubavni odnosi u krevet, za kojeg je Sloba govorio da nisu dvije godine skoro imali.

Njih dvoje su jako rijetko dijelili intimne trenutke u zadnje dvije godine, bilo je zbog Kristininih zdrastvenih problema koji su mnogo utjecali na njenu želju za odnosom. U tom momentu joj je bilo važno zdravlje, a nije se mogla nikako tokom odnosa opustiti. Stegla bi se jednostavno, boljelo bi je. Rekla je da će ga razumjeti ukoliko želi da prekine s njom, pošto je on mlad dečko i mora da ima odnose. On joj je rekao tada da želi sa njom da bude, priznala je iskreno Kristina.

NO COMMENTS