Mladoženja Je Rekao Na Svadbi Da Voli Nekog Drugog, A Tada Je...

Mladoženja Je Rekao Na Svadbi Da Voli Nekog Drugog, A Tada Je Mlada Zanijemila I Pustila Suzu…

482
0
SHARE

U PORTUGALU SE DESILA SITUACIJA O KOJOJ PRIČA CIJELI SVIJET. OVO NE MOŽEMO TEK TAKO ČESTO DA VIĐAMO, ZAISTA JE PRAVA RIJETKOST. JESSICA I JEFFERSON SU BRAČNI PAR KOJI JE ODLUČIO DA SKLOPI SVOJU DUGOGODIŠNJU VEZU BRAKOM. DUGO VREMENA SU NJIH DVOJE HODALI, PRIJE NEGO JE JEFFERSON ODLUČIO DA ZAPROSI SVOJU PARTNERKU.

Ono čega se Jessica plašila je to što je imala kćerku, djevojčicu koju je dobila u prvom braku, svoju osmogodišnju Đovanu, ali je Jefferson se ubrzo spojio sa njom. Inače, Jessica je ranije imala problema da se spoji sa muškarcem, jer ko god bi čuo da ima djevojčicu, pobjegli bi glavom bez obzira.

Drugačiji je bio Jefferson, on je odmah prihvatio djevojčicu, a došao je i dan kada će se vjenčati sa djevojčicinom majkom. Tokom ceremonije, on je uzeo mikrofon u jednom trenutku i tada nikome nije bilo jasno šta se to zbiva, šta to on želi da uradi.

 

 

Jefferson je zatražio od svih da ga saslušaju pažljivo, pošto je želio da nešto poruči a vezano je za malenu djevojčicu. U jednom trenutku, samo se okrenuo prema njoj, a potom je rekao sljedeće: Kada bi nešto tražio od Boga, sljedeće što bi želio od njega je da mu podari kćerku kao što je to ona. Rekao je da želi nekoga nalik njoj.

Najponosniji otac na svijetu bi bio, pošto je ona fina, kulturna i jako lijepa djevojčica.

 

 

U tom trenutku, svi su zaplakali i Jessica je momentalno pustila suzu. Nije mogla da krije svoje oduševljenje ovim. Jako je sretna bila zbog toga što je Jefferson odlučio da pokaže svoje pravo lice i što će biti očuh njenoj kćerki.

Zaista divno, zar ne, pogledajte ovaj emotivni video u našem prilogu ispod: Kao i uvijek, mi smo ostali oduševljeni. Sva sreća pa postoje ovakvi ljudi, ovo je zaista divno bilo!

 

NO COMMENTS