Mladoženja je balavio za njom, nije to skrivao: djevojka je zasjenila i...

Mladoženja je balavio za njom, nije to skrivao: djevojka je zasjenila i mladu na njenom vjenčanju (video)

344
0
SHARE

SVADBA JE NEŠTO NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU JEDNE ŽENE, SVAKA ŽENA MAŠTA UPRAVO O TOM DANU I MISLI KAKO JE TO PRELIJEP OSJEĆAJ KADA IZAĐETE U BIJELOJ PREKRASNOJ VJENČANICI KOJA SA SOBOM NOSI BOJU ČEDNOSTI, MISLITE KAKO ĆETE SVE DJEVOJKE DA ZASJENITE NA TAJ DAN, JER SVI TAJ DAN SAMO U MLADU GLEDAJU I MISLE KAKO JE ONA NAJLJEPŠA STVAR MEĐU SVIMA.

Uistinu i jeste to tako, to je najljepši dan ako su u centru pažnje mlada i mladoženja i kada se znaju svi ponašati kako treba.

Dobra hrana se služi uglavnom na svadbama, kao i torta koja je neizostavni dio, najbolje torte se prave za svadbe. Svadbe su i način da svoju daleku rodbinu vidite, koju niste možda godinama već vidjeli.

Na svadbama su tu da bi uživali, da bi se lijepo osjećali, ponekad se dogodi da neke djevojke popiju više nego treba i ne znaju da se ponašaju kako treba. Svima je poznato da su ROMI ti koji najbolje zabave prave, uvijek znaju kako zabaviti se, neovisno o tome kakva se pravi svadba, znaju pretjerati ponekad, veoma često, da budemo iskreni.

Jedna od gošći na jednoj svadbi je mladu zasjenila svojim plesom, skidali su je pogledom svi muškarci u prostoriji, pa čak i mladoženja. Pomalo je ružno to bilo, sami su izabrali da pozovu plesačicu.

Atraktivna djevojka je zasjenila sve djevojke, naprosto su muškarci poludjeli na svadbi za njom.

MOžete i na video snimku ispod vidjeti kako je sve ovo izgledalo, da li biste vi jednu ovakvu plesačicu zvali na svoju svadbu ili ne?

NO COMMENTS