Mislila je da je obična djevojčica kada ju je rodila, sve dok...

Mislila je da je obična djevojčica kada ju je rodila, sve dok nije otvorila usta – tada je vidjela nešto i zaprepastila se

693
0
SHARE

VELIKIH PROBLEMA U BRAKU SU IMALI SAMANTA I DŽEJSON KOJI NISU MOGLI NIKAKO DA DOBIJU DIJETE. MUČILI SU DUGO BRIGU OKO TOGA, JER SU ŽELJELI DA SE OKUŠAJU KAO RODITELJI, ALI IM JEDNOSTAVNO NIJE IŠLO OD RUKE. GODINE SU PROLAZILE, ALI SE NIŠTA NIJE DESILO. IPAK, JEDNOG DANA, SAMANTA JE HTJELA DA OKUŠA SREĆU. IMALA JE ODNOSE SA DŽEJSONOM, A PAR DANA POSLIJE SVRATILA JE DO OBLIŽNJE APOTEKE KAKO BI KUPILA TEST ZA TRUDNOĆU.

Nije ni slutila da će to biti dan koji će joj promijeniti život. Odradila je test odmah, a na njemu se pojavila crvena linija. To je bio jasan znak da je ona trudna i da će postati Džejson i ona roditelji. Odmah je saopštila suprugu, koji je bio jako sretan zbog toga.


Skoro su se pomirili sa tim da neće nikada imati djecu, ali čudo se desilo. Samanta je trudna i svi su sretni zbog toga. Trudnoća je protekla u dobrim odnosima, ona nije imala nikakvih problema. Došao je i dan kada se porodila, zdrava djevojčica je došla na svijet koja je na prvi pogled izgledala sasvim obično. Ipak, kada je beba otvorila usta, iznenadili su se kada su vidjeli njena dva zubića. Ovo ništa čudno nije da se radi o nekoj bebi koja ima devet mjeseci, ali pošto se radilo o novorođenčetu, svi su ostali iznenađeni.

Majka se jako uznemirila zbog ovoga. Odmah joj je prošlo kroz glavu da ovo boli njenu kćerkicu, ali je doktor rekao da nema potrebe da se brine, jer će ovo samo ispasti, a i ako ne ispadne, ne treba je boljeti. Prirodni fenomen koji ne predstavlja nikakav problem. Pogledajte i sami ovu fotografiju:

Kao i uvijek, za vas muzička želja, uživajte u našem divnom danu uz Željka Joksimovića i pjesmu Milimetar koja obara sve rekorde: Lijepo se provedite

NO COMMENTS