Milica Todorović na moru bez trunke šminke, opalila selfi i dobila gomilu...

Milica Todorović na moru bez trunke šminke, opalila selfi i dobila gomilu komplimenata (FOTO)

670
0
SHARE

NEKE NJENE KOLEGINICE I NEMAJU BAŠ HRABROSTI ZA OVAKO NEŠTO DA URADE.

Milica Todorović, pjevačica trenutno uživa u odmoru, na svom Instagram profilu je odlučila da se pohvali sa slikom sa plaže, gdje je pokazala svojim pratiocima kako ona izgleda kada nije našminkana, odnosno kada nije skockana za nastup.

Nije ovo baš prvi put da vidimo mladu pjevačicu kako izgleda njeno lice kada je potpuno prirodno, kada nema ni trunke šminke na sebi, ona je ponovo izazvala veliko oduševljenje, dobila je zaista gomilu komplimenata svojih fanova, pogotovo kada je riječ o drugoj fotografiji ovdje.

Sada ste mogli i sami da vidite kako izgleda Milica kada nema ni trunke šminke na sebi:

Inače, Milica Todorović je poznata kao jedna od rijetkih pjevačica koja nije uradila estetske operacije na sebi, sama je rekla da je zadovoljna onim što joj je dala majka priroda i da nema potrebe da ugrađuje silikone u sebe iako je nekada bila na granici da prelomi.

Svojim malim grudima je zadovoljna, ne smeta joj, ne bi ništa radila na sebi, a ni njenom dečku ne smeta, sviđa mu se sve njeno na njoj. Milica Todorović je sigurno jedna od najharizmatičnijih pjevačica na estradi, koja je veliku popularnost stekla prvobitno zbog pobjede u drugoj sezoni Zvezde Granda, ali nagradu je mogla preuzeti tek kada je napunila punoljetstvo pošto je ona pobijedila sa svega 14 godina u najpopularnijem muzičkom šou programu u regionu.

Danas ima veliki broj hitova, a nedavno je izbacila i pjesmu Show Program koja je pun pogodak i koju je publika objeruke prihvatila.

NO COMMENTS