Milesa (23) je poljoprivrednica: ona brine o kravama i njivama, niko je...

Milesa (23) je poljoprivrednica: ona brine o kravama i njivama, niko je ne shvata ozbiljno jer je prava ljepotica. U njene bijele helanke svi gledaju

452
0
SHARE

REKLA JE ODMAH DA JE KOJIM SLUČAJEM MUŠKO, PITALI BI ODMAH SVI ISPOD SVAKO NJENE OBJAVE KOLIKO KOŠTAJU TELADI, ODNOSNO KOJA JE MARKA TRAKTORA. IPAK, KADA ONA NEŠTO NAPIŠE, SVI PITAJU ČIJU TO FARMU ONA FOTOGRAFIŠE.

Milesa se ona zove, dolazi iz okoline LJIGA. Milesa Radojević ima 23 godine, dolazi iz sela Brančić koje se nalazi kod LJiga, a bavi se poljoprivredom. Svi joj se smiju na društvenim mrežama zbog toga što se tim bavi.

Svi se pitamo da li je to razlog jer je ona žena, a pri tome je jako lijepa i mlada, ili zato što ne radi ono što rade njene vršnjakinje, da se slika po disko klubovima.

Na jednoj fejsbuk grupi je postavila oglas gdje je rekla da traži radnike na farmi, nisu joj uopšte vjerovali da su njoj potrebni radnici. Milesa uvijek postavi oglas kada stavi da prodaje telad, ponekad joj se javi neki muškarac koji nema pojma ni o čemu.

Ispod njenih objava se često nađe neki muškarac kojeg zanima čija je marka traktora, odnosno koliko joj koštaju teladi, ali kada ona napiše neku objavu, niko ne vjeruje da je to njena, pitaju čija je farma, i zbog čega ima majice na bretele kao i bijele helanke. Govore potom kako je malo ili loše ono što rade.

Ako je i dobro, pitaju odmah zbog čega se ona mora fotografisati.

Milesa je inače razvedena, ima dvoje djece, sina i kćerku. Ima i 35 krava muzara, njihovo glavno je da proizvedu mlijeko, a bude dnevno oko 500 litara. Ima preko 70 grla, telade i bikove prodaju, kako meso, tako i žive.

NO COMMENTS