Mia se isplakala u studiju: Nakon ovog pitanja nije mogla obuzdati snažne...

Mia se isplakala u studiju: Nakon ovog pitanja nije mogla obuzdati snažne emocije (Video)

294
0
SHARE

Jedna od najpopularnijih i najatraktivnih pjevačica našeg prostora jeste svakako Mia Borisavljević, koja predstavlja simbol ženstvenosti na Balkanu. Nedavno je gostovala u jednoj emisiji, gdje je promovisala svoj novi projekat i novu pjesmu, te je u jako euforičnom raspoloženju detaljno govorila o povratku na scenu koji je jedva dočekala, nakon neplanirane duže pauze koju je napravila zbog porodičnih obaveza. Pjevačica je bila iskrena, te je priznala da je hvata trema, kako je svaki povratak jako težak, ali se nada da ima dobru pjesmu u rukavu.

Prije šest mjeseci postala je majka, te je dobila kćerku sa svojim partnernom Bojanom. To joj je ispunilo život, te iako je iza sebe imala burnu godinu, u kojoj se izdešavalo puno toga, puno je sretnija nego prije i raduje se budućnosti. Ipak, njeno raspoloženje se promijenilo nakon što je dobila pitanje o iznenadnoj smrti oca, što je rastužilo pjevačicu.

Priznala je da se nije nadala ovom pitanju, te da se nikada neće u potpunosti oporaviti nakon tog nemilog događaja koji je promijenio njihove živote iz korijena. Mia je pokušavala da tokom razgovora suzdrži suze, ali su emocije ipak bile jače, pa se i rasplakala. Otkrila je da je razlog zbog čega je prvu pjesmu sa svog albuma objavila 25. augusta to što je taj dan bio rođendan njenog oca.

Publika je ostala zatečena koliko je Mia bila iskrena pred njima i pružili su joj svoju najveću podršku. Razgovor sa pjevačicom možete pogledati u video prilogu koji se nalazi ispod teksta, a trenutak u kojem su je pogodile emocije, nalazi se na 1:23:08.

NO COMMENTS