Messi zaradi svakog mjeseca milione dolara, ali kako njegova kuća izgleda, pomislili...

Messi zaradi svakog mjeseca milione dolara, ali kako njegova kuća izgleda, pomislili biste da je siromašan

488
0
SHARE

FUDBALER BARCELONE, LIONEL MESSI ZARADI MJESEČNO SEDAM MILIONA EURA, ALI NJEGOVA KUĆA I NE IZGLEDA BAŠ TAKO.

Kada u njegov dom zavirite, sigurno će vam biti reakcija da biste rekli kako on nije baš dobro plaćen fudbaler, i uantoč svemu što on mjesečno zaradi sedam miliona eura, rekli biste kako on vodi poprilično jedan skroman život.

Nedavno su mediji objavili vijest kako je Lionel Messi, najbolji nogometaš svijeta nabavio automobil i to u vrijednosti od 240 hiljada dolara, a ne možete po društvenim mrežama da zaključite kako je on drugi po redu najplaćenijih fudbalera. Ne možete ni na njegovim fotografijama koje on inače kači po društvenim mrežama to zaključiti.

View this post on Instagram

Toby controlando todo por aca.🦁🐶

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

Za razliku od njegovog glavnog rivala i konkurenta, Cristiana Ronalda, koji voli da se slika kraj luksuznih automobila, ili da na društvene mreže Instagram pokazuje sav svoj raskoš, Messi drugačije objavljuje fotografije, on voli sa svojom porodicom da se slika.

I iako je najplaćeniji fudbaler, iako na mjesečnoj bazi milione zgrče, i činjenici kako ga sponzori traže i što je on tražen za reklamiranje razniuh svjetskih proizvoda, poprilično jedan skroman život on vodi.

Šta vi mislite inače o njegovom domu? Da li vi smatrate da se bogati ne bi trebali isuviše rasipati novcem, kao što to rade Messi i neke druge brojne poznate ličnosti, ili mislite kako se novac treba u puno važnije stvari ulagati, nebitno je kakav im je dom, sve dok kse ulaže u ono što je značajno, ili mislite kako to vrijedi svaki dolar?

NO COMMENTS