Messi milione zarađuje, ali od luksuza u njegovom domu ni traga: Svi...

Messi milione zarađuje, ali od luksuza u njegovom domu ni traga: Svi su se iznenadili zbog fotografija sa Instagrama

614
0
SHARE

POPULARNI FUDBALER BARSELONE, LIONEL MESSI KOJI JE JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA I SPORTISTA SVIH VREMENA ZARAĐUJE PRAVO BOGATSTVO. ON ZARADI OKO SEDAM MILIONA EURA MJESEČNO, NJEGOVA KUĆA UOPŠTE I NE IZGLEA TAKO KAO DA JE ON JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH SPORTISTA.

Mediji su u skorije vrijeme objavili vijest da je ovaj fudbaler kupio sebi automobil, skupocjenu mašinu vrijednu 240 hiljada dolara, ali na društvenim mrežama nikako ne možete vidjeti da on u luksuzu živi. Uopšte se ne razbacuje, iako je drugi po redu najplaćeniji fudbaler svijeta.

I za razliku od njegovog rivala Kristijana Ronalda koji inače praktikuje da se pored luksuznih automobila slika, i da na Instagramu pokazuje sav raskoš, Messi uglavnom dijeli fotografije gdje uživa sa svojom porodicom. Na njegovim fotkama koje on često objavljuje možete vidjeti njegove sinčiće, koji inače dosta liče na njega.

Na video snimcima i fotografijama na Instagramu, sve je uglavom posvećeno dječijoj igri u kući fudbalera. Krevet sa jastucima su stvoreni za uživanje i skakanje u dječijoj zabavi, na velikom televizoru se prikazuju dječiji crtići. Messi i njegova izuzetno lijepa supruga provode vrijeme sa djevom u dvorištu, a tu ima i mini fudbalski teren na kojem se sa djecom igraju. Kako bi ostao u savršenoj kondiciji, popularni fudbaler ima mini bazen i teretanu u svom domu.

I šta reći o ovome, Lionel Messi je definitivno jedan jako skroman fudbaler, koji ne pokazuje da je mnogo plaćen i da ima mnogo novca. Iako toliko zarađuje, ne bahati se mnogo kao što to neki rade, zar ne, složiti ćete se?

NO COMMENTS