MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČALA O TIPU ŽENE KOJI JE PRIVLAČI – volim da...

MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIČALA O TIPU ŽENE KOJI JE PRIVLAČI – volim da osjetim fiziku i hemiju, znam i kako će vjenčanje da izgleda

400
0
SHARE

NE ISKLJUČUJE MOGUĆNOST DA SE UDA. POPULARNA PJEVAČICA POP MUZIKE MARIJA ŠERIFOVIĆ JE REKLA DA BI VOLJELA DA SE NJENO VJENČANJE ODRŽI U LOS ANĐELESU, TAČNIJE NA PLAŽI MALIBU.

Nekoliko godina se već priča o njenom ljubavnom životu, nikada skoro nije predstavila javnosti svog partnera. Marija bi voljela da život svoj provede sa osobom koja joj odgovara u svakom smislu u potpunosti, ipak ne isključuje ni mogućnost da jednog dana napravi svadbu.

Rekla je da nema pojma, možda se to i desi. Kada ljubav postoji, smatra kako papir može kao papir da napravi problem u budućnosti. Ona hoće da ima proslavu kao vjenčanje, da tako obilježi ljubav, to želi da se dogodi. Zamišlja već kako će izgledati njeno vjenčanje. Biti će fantastično. Razmišlja o tome da ima u Malibuu u Los Anđelesu vjenčanje.

Nije pravi brak ako se u Las Vegasu vjenčate. Ona bi to samo uradila kada bi znala da će se sutradan razvesti. Malo se i našalila.

Rekla je kako će se u šator uvjenčati. U blok 63 će staviti šator na Novom Beogradu, zvati će cijelu estradu. Rekla je kako to nije njena šoljica čaja, a potom je poručila iskreno šta ona smatra pod riječi BRAK:

Rekla je kako to za nju predstavlja beskonačnu ljubav, kompromise i razumijevanje kojeg nema još uvijek, ali sve to vremenom ide, a i to.

Upiali smo je koji je njen tip muškarca ili žene, a Marija je rekla da ona nema nekog ipa. Ona reaguje na ljudsku energiju, odnosno da li joj neko prija ili ne. Prepoznamo se i osjetimo, ona na to prvo reaguje. Obuću i ruke primjećuje kod svakog život bića koje hoda. Ona je u stanju da napravi uvijek neke kompromise za ljude koji čine njen život, a za druge ne.

NO COMMENTS