Mali Ljuba zbog samo jedne izgovorene rečenice žestoko izvrijeđan na tviteru: Ne...

Mali Ljuba zbog samo jedne izgovorene rečenice žestoko izvrijeđan na tviteru: Ne samo da su se na tome zadržali, nego su i roditelje počeli vrijeđati

551
0
SHARE

SA SAMO 6 GODINA, MALI LJUBA JE USPIO DA POBIJEDI U PINKOVIM ZVEZDICAMA, SIGURNO NAJGLEDANIJE TAMIČENJE MLADIH. U ZADNJE VRIJEME, LJUBA STANKOVIĆ JE POČEO DA DOBIJA I PREGRŠT NEGATIVNIH KOMENTARA, A SVE ZBOG TOGA ŠTO JE IZGOVORENIO JEDNU REČENICU.

Iako se radi o osobama koje mogu da budu roditelji po godinama, to ih nije omelo da na najstrašniji mogući način komentarišu malenog Ljubu i da ga žestoko osuđuju.

Ljuba ima zaista nevjerovatan talenat, glas je toliko dobar da se ne može ni opisati to, a objavili smo nedavno i jedan video u kojem maleni Ljuba govori kako će proslaviti svoju pobjedu. Rekao je na način kao i što bi trebalo dijete njegovog uzrasta. Naveo je da će to da proslavi sa roditeljima i da će od njih tražiti da mu neke određene igračke kupe. A tada su uslijedili negativni komentari od strane tviteraša, a ispod video, postoji pregršt komentara, a neki od njih su sljedeći:

Za koju godinu će i on kod čika Darka Kostića na jedna foto sešn, to je bio jedan od komentara, a možete na fotografijama i ostale izdvojene vidjeti. Dosta nam je jasnije zbog čega ljudi osuđuju popularnost, ali nama nije jasno da se može jedno skromno dijete od šest godina ovako brutalno vrijeđati, dječak koji je zasluženo osvojio nagradu u Pinkovim Zvezdicama.

Maleni Ljuba je dječak koji ima zaista vrhunski glas, dosta jači nego što su ovi zlobni komentari, a mi mu ispred naše redakcije želimo mnogo sreće, a njegova karijera da dosegne vrhunac u nadolazećim godinama.

NO COMMENTS