Luna i Sloba se sreli oči u oči: Radanović prišao da je...

Luna i Sloba se sreli oči u oči: Radanović prišao da je poljubi, a ovo mu je uradila Đoganijeva (video)

1074
0
SHARE

Slobodan Radanović i Luna Đogani su se sreli na Adi Ciganliji nakon dužeg vremena poslije burnog raskida koji su imali.

Zaista jednu turbulentnu vezu u zadruzi su imali Luna Đogani i Sloba Radanović, u mnogo navrata su govorili da će njihova ljubav da opstane uprkos svemu,, a nakon završetka rijalitija, njihova ljubavna priča je doživjela potpuni krah, njih dvoje nisu ostali čak ni u dobrim odnosima.

Do nedavno, Luna Đogani je bila ne ljetovanju u Grčkoj, dok je Sloba imao redovite nastupe i tako punio klubove, a nakon skoro mjesec dana koliko ima da su boravili pod istik krovom, oni su se susreli u Beogradu.

Stigli su odvojeno modna blogerka i ovaj pjevač:

Susreli su se, a potom je Sloba prišao Luni i tako je poljubac u obraz pao. Nije to bilo sve, pošto se očigledno, samo naizgled činilo da su oni u dobrim odnosima. Šta je to Luna uradila poslije pozdrave sa Slobom na žurci HIT informera na Adi, mogli ste da vidite u video zapisu na početku ovog teksta:

Da li biste nam imali nešto reći povodom ovoga ili ne* Mi smo ostali blago rečeno šokirani poslije svega, imali su turbulentnu vezu od devet mjeseci, a sve se to kasnije raspalo.

Luna i Sloba nisu više u dobrim odnosima kao prije, raspala se njihova veza koja je sigurno bila i najpoznatija estradna veza proteklih devet mjeseci, ali svemu dođe kraj, pa tako i njihovom braku, nažalost.

Šta imate reći na ovo vi, da li ste se vi nadali da će se oni raspasti?

NO COMMENTS