Ljutito je ovaj pas lajao na trudnički stomak vlasnice, a ljekari su...

Ljutito je ovaj pas lajao na trudnički stomak vlasnice, a ljekari su na kraju otkrili nešto nezamislivo!

540
0
SHARE

Pas koji se zove KEOLA je spasila život svojoj vlasnici, o tome pričaju i bruje svi mediji. Neki govore da je to bilo slučajno, ali nije, ovdje se desilo nešto potpuno drugačije. Keola je pokazala koliko poznaje svoju vlasnicu dobro i primjetila je da nešto nije u redu sa njom, pa ju je upozoravala lavežom i brigom da ide na pregled.

Alhana koja je trudna sa svojim suprugom Rikijem se obradovala kada je saznala da će postati majka. To joj je oduvijek bila želja, a 2015.godine ova žena koja živi u Jorkširu u Engleskoj je otkrila da je trudna i da će doći na svijet novi član porodice.

 

Jako je sretan bio PAS, primjetio je da njegovoj vlasnici stomak raste. Ipak, kako je prolazilo vrijeme, tako je pas bio i drugačiji. Nikome nije bilo jasno šta se to zapravo dešava, odnosno zbog čega je pas takav. Počeo je da laje na trudnički stomak.

ALhanu je to mnogo uplašilo, nije joj uopšte jasno bilo zbog čega se to dešava. Keola je cvilila kad god bi došla blizu trbuha. Kao da je pokušala da gura nogama. To je Alhanu zabrinula, pa je odlučila da posjeti ljekara, da vidi u čemu je problem.

 

 

 

Otišla je kod doktora, ali ništa nije pronašao. Boljela su je leđa, a on joj je odlučio dati terapiju.

 

Keola je ponovo nastavila da laje, ovaj put još žešće što je mnogo izrevoltiralo Alhanu, pa je ponovo odlučila otići kokd doktora, ali drugog. Odlučila je poslušati njen instikt.

Na kraju je saznala da ima duplu infekciju bubrega koja je rijetka, a potom je uspjela roditi bebu. Na svijet je donijela zdravog Linkolna.

 

 

Kao što možete i vidjeti sami, na kraju su postali najbolji prijatelji Keola i Linkoln, postali su nerazdvojni, a Keola je pokazala svoj majčinski instinkt. Zaista divna priča

 

NO COMMENTS