Kupio je prvo luksuzan stan za njih dvoje, a sada se i...

Kupio je prvo luksuzan stan za njih dvoje, a sada se i ženi: Pjevač Granda ne želi da čeka više

460
0
SHARE

POPULARNI PJEVAČ I NEKADA VELIKA NADA GRAND PRODUKCIJE, STEVAN ANĐELKOVIĆ JE ODLUČIO DA VIŠE NEĆE ČEKATI, SHODNO TOME, ON JE ZAKAZAO SA SVOJOM DUGOGODIŠNJOM IZABRANICOM NATAŠOM I VJENČANJE.

Natašu je Stevan prethodne godine zaprosio, on je istakao da ne žele da žure sa zakazivanjem datuma vjenčanja. Stevan Anđelković je zvjezdani dečko prve generacije popularnog muzičkog takmičenje Zvezde Granda.

On je od onog talentovanog 16-godišnjaka koji dolazi iz mjesta Vučja izrastao u muškarca koji je spreman za ozbiljnu životnu ulogu. U prilog tome ide i zaruka koja govori o tome da je uspio da iznenadi svoju dugogodišnju djevojku Natašu Ivanović, sa njom posljednjih godina živi pod istim krovom. Nit koja ih sve ove godine veže je neraskidiva, njihova veza je sačinjena od emocija koje se nalaze na prvom mjestu, kao i bezrezervne podrške koju pružaju jedno drugom u svim izazovima.

Razmišljao sam o tome neko vrijeme, nisam bio ni siguran u ono što radim ni dok sam je prosio, pošto je muškarcima malo teže da se odluče da se vežu za cijeli život. To je velika odgovornost, doživio sam to tako, shvatio sam šta bi to i njoj značilo, da joj na taj način pokažem da želim ostati s njom do kraja života, svojevremeno je izjavio pjevač

Na ludi kamen će pjevač i njegova izabranica stati nakon više od godinu dana od zaruka, ove godine u septembru.

Stevan Anđelković nije ostvario karijeru kako su mu predviđali, snimio je jedan album koji je bio hit, omiljen je bio i kod djevojčica, ali se prosto kasnije izgubio.

NO COMMENTS