Kolinda divljala u loži: Pogledajte kako je Medvedev reagovao na njen provokativni...

Kolinda divljala u loži: Pogledajte kako je Medvedev reagovao na njen provokativni ples pred njim (VIDEO)

750
0
SHARE

NAKON ŠTO JE POSTIGAO POGODAK DOMAGOJ VIDA ZA 2:1 U PRODUŽECIMA PROTIV RUSIJE, PREMIJER RUSIJE I NIJE BIO ODUŠEVLJEN PONAŠANJEM HRVATSKE PREDSJEDNICE KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ.

Kockasti su imali veliku podršku na tribinama stadiona u Sočiju, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je našla svoje mjesto gdje je vatreno bodrila Hrvatsku iz VIP lože.

U produžecima su je ponijele emocije, pa je nakon pogotka Domagoja Vide za 2:1 skočila poput najvećih fanatika sa stolice, što nije u skladu sa nekim uobičajenim ponašanjem diplomata i čelnika jedne države.

Ona je u pravcu premijera Rusije, Dmitrija Medvedeva i prvog čovjeka FIFA Đanija Infantina skočila, mlatarala je rukama sa podignutim u vis. Ako je suditi po gestikulaciji, Medvedev i nije bio oduševljen njenim ponašanjem, dok ju je Infantino tako pogledao, počelo su odmah šale na tviteru gdje su korisnici pisali pronađite nekoga ko će vas gledati kao Đani Kolindu.

Inače, reprezentacija Hrvatske se plasirala u polufinale nakon što su poslije produžetaka pristupili izvođenju jedanaesteraca u kojem su vatreni bili bolji.

Rusi su tako ostali uplakani, imali su veliku šansu, ali je sreća i znanje bila na strani Hrvatske koja je nakon Danaca i Ruse izbacila sa svjetskog prvenstva nakon boljeg izvođenja penala.

U polufinalu ih čeka susret sa dobrim starim poznanikom Engleskom, koja se konačno vraća na stari put, nakon nekoliko kikseva, sada imaju veliku šansu da se plasiraju u finale.
Drugi polufinalni par čine ekipe Francuske i Belgije.

NO COMMENTS