Kija Kockar prokomentarisala Anastasijinu fotku u kupaćem – odgovor Cecina kćerke je...

Kija Kockar prokomentarisala Anastasijinu fotku u kupaćem – odgovor Cecina kćerke je sve oduševio

570
0
SHARE

NAKON ŠTO JE CECA RAŽNATOVIĆ ODLUČILA JAVNO DA PODRŽI KRISTINU KIJU KOCKAR U RIJALITIJU ZADRUGA, CECINA NASLJEDNICA ANASTASIJA I POBJEDNICA RIJALITIJA KIJA SU SE ZBLIŽILE.

Postale su njih dvije jako bliske, jedna drugoj udjeljuju komplimente na račun izgleda, kao drugarice u sada. Na svom Instagram profilu, Anastasija je objavila fotografiju u kojem se nalazi u kupaćem kostimu, a Kija je to odmah pohvalila. Ražnatovićeva se potom odmah zahvalila na komplimentu koji je dobila od Kije, a potom je u komentaru Kiji Kockar ostavila srce.

Kija Kockar je napisala TOP SLIKA Anastasiji, a potom se Cecina kćerka kao prava prijateljica Kristini zahvalila, uputila joj je srce kao znak zahvalnosti. Pogledajte i vi ovu fotografiju ispod:

Godinama se družila Anastasija, mlada nasljednica Cece sa Lunom Đogani, modnom blogerkom. U emotivnoj vezi je Luna bila sa Kristininim mužem Slobodanom Radanovićem, iako je on oženjen bio i to je i ona znala. Čak je krstila modnu blogerku Anastasija, njih dvije ipak godinama ne pričaju, a Luna je nekoliko puta prozivala Anastasiju u rijalitiju na šta je produkcija reagovala burno.

Ceca se tokom rijalitija Zadruga izjasnila odmah kako navija i podržava Kristinu, ali očigledno isto mišljenje s njom dijeli i njena kćerka, Anastasija Ražnatović.

Inače, Anastasija i Luna su se družile četiri godine, Ceca je čak govorila jednom prilikom da je na Lunu gledala kao na svoje dijete, Luna je i živjela kod njih, pazila ju je, brinula, hranila, nije nikada htjela da otkrije razlog zbog kojeg su se njena kćerka i Luna prestale družiti, iako se spominje da je u pitanju dečko.

NO COMMENTS