Kejt Midlton se ne smije u javnosti pojavljivati narednih nekoliko mjeseci zbog...

Kejt Midlton se ne smije u javnosti pojavljivati narednih nekoliko mjeseci zbog čega je nećete viđati

425
0
SHARE

LOŠA VIJEST ZA SVE OBOŽAVATELJE VOJVOTKINJE OD KEMBRIDŽA JE DOŠLA. NA SKORAŠNJEM VJENČANJU GLUMICE MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA SE POJAVILA KEJT MIDLTON, ALI JE TO BILA JEDNA IZNIMKA, ČINI SE DA JE SADA VIŠE NEĆEMO IMATI PRILIKU VIDJETI U JAVNOSTI SVE DO OKTOBRA.

Nakon poroda, sve žene iz kraljevske obitelji imaju stanku od službenih obaveza koja traje šest mjeseci, kazao je kraljevski biograf Dankan Larkomb, dodao je da se ne računa vjenčanje pošto je to inače porodični događaj.

Podsjećamo vam da se Kejt porodila, svoje treće dijete Luisa od Kembridža je rodila 23.aprila. Ona ima pravo na porodiljni dopust. Znak je da će se iz javnosti povući, am ože ukoliko poželi da se tokom tih šest mjeseci pojavi na nekom događaju, ali joj to nije obaveza.

Ukoliko to želi, do oktobra Kejt može da nestane, kazao je Larkomb. Šuška se da bi Kejt mogla da pravi iznimku u julu, kada bude i proslava rođendana kraljice Elizabete Druge. Stajlinzi najnovije članice kraljevske obitelji će biti u centru, odnosno od vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl.

Inače, Megan Markl, koja se nedavno udala za princa Harija će se morati posvetiti kraljevskim obavezama. Mora zaboraviti na neke stvari koje je prije radila. Nema više selfi slika, nema više izlazaka u javnosti bez pratnje obezbjeđenja ili bez muža.

Više se neće baviti glumom, a svi je pamtimo po sjajnoj odigranoj ulozi u seriji Suits. Ona je sada bivša glumica, a u kraljevskoj porodici je svi vole, ako je suditi prema raznim informacija koje kruže tamo.

NO COMMENTS