Kakav frajer, ali je zauzet: Luna se sa očuhom snimila, a zbog...

Kakav frajer, ali je zauzet: Luna se sa očuhom snimila, a zbog onoga što je rekla mnogi su je žestoko iskritikovali, pa su i Slobu spomenuli (video)

434
0
SHARE

SVOJIM UČEŠĆEM U ZADRUZI GDJE JE OSVOJILA DRUGO MJESTO, MODNA BLOGERKA LUNA ĐOGANI JE SKRENULA PAŽNJU NA SEBE, ZBOG SVOJE VEZE KOJU IMA SA OŽENJENIM SLOBOM RADANOVIĆEM, PA JE ONA TAKO BILA NA METI RAZLIČITIH KRITIKA I KOMENTARA.

Samo što je izašla iz rijalitija Zadruga, Luna Đogani je postala odmah aktivna na društvenim mrežama, odmah je objavila i video snimak sa svojim očuhom, tako je Luna pokazala svoj očuha Andreja Atijasa, potom je na društvenim mrežama poručila nešto što je izazvalo zaista veliku lavinu komentara na društvenim mrežama:

Moj očuh je ovo, vidite i sami kakav je frajer, ali je zauzet, kazala se Luna, a potom su je mnogi prozvali zbog toga što je spomenula kako je on zauzet, prisjećajući se tako da je i Slobodan Radanović bio zauzet, a njoj to nije smetalo uopšte.

Lunu Đogani žestoko publika proziva na društvenim mrežama, kao što možete i sami vidjeti. Ona je stavljena i na stub srama zbog svega što je do sad uradila.

Stavila je tačku na vezu sa Slobom Radanovićem, ljubavni trougao ne postoji više, Kija je otišla na svoju stranu, Sloba na svoju, a LUna na svoju, kao da se ništa nikada nije ni dešavalo, tako se ponašaju u vanjskom svijetu.

Pratite li vi Zadrugu – Narod pita? I tu smo imali mnogo rasprava

NO COMMENTS