Kada Su Porodili Ovu Ukrajinku, Ljekari Su Bili U Čudu Jer Samo...

Kada Su Porodili Ovu Ukrajinku, Ljekari Su Bili U Čudu Jer Samo 12 Žena U Cijelom Svijetu Ovo Ima!

588
0
SHARE

ZBOG OVOG PORODA SE ZAISTA DIGLA VELIKA PRAŠINA. OVA UKRAJINKA KOJA JE OSTALA TRUDNA PRIRODNIM PUTEM JE IMALA POROĐAJ KOJI JE ZA PAMĆENJE. ČOVJEČANSTVO NE PAMTI OVAKAV POROĐAJ. ŠTA SE TU SVE IZDEŠAVALO, MNOGI NISU NI POVJEROVALI U OVO KADA SMO PISALI O TOME. TRUDNOĆE KOJE SE ZAVRŠE U VEĆINI SLUČAJEVA POBAČAJEM. UPRAVO JE BILA OVA TRUDNOĆA, JER JE ONA IMALA RAZVIJANJE IZVAN MATERNICE, ŠTO NE BUDE NIKAKO USPJEŠNO.

 

 

Kada imate ovakvu trudnoću, tada se moraju uraditi neke stvari, kao što je vađene reproduktivnih organa. 625 miliona ovakvih slučajeva, a samo uspije jedno dijete da preživi abdominalnu trudnoću. Kada se rodila Veronika, zabilježeno je još samo 11 ovakvih porođaja. Prvo je majka željela da obavi ovaj porod kod kuće, nije htjela u bolnici.

Veliki problemi su se javili, a potom odvedena je u bolnicu, uspješno su je ljekari porodili. U ovom porodu je učestvovalo oko deset ljekara, ovo je pravi dokaz koliko je onda bio i porođaj težak. Majka i djevojčica su na svu sreću uspjele da pobijede ovaj porod koji je bio izuzetno težak. Djevojčica je počela da plače, a ovo je odmah značilo da je sve u redu sa njom. Danas su obje u potpunosti zdrave.

Ljekari su ostali u čudu, pošto nisu mogli ni da vjeruju da su uspjeli ovu trudnoću da iznesu do samog kraja. Beba je uspjela da preživi sve moguće nedaće koje su je snašle, a na kraju su svi ostali ponosni i sretni.

 

BONUS VIC:

Ulazi Cigo sav sretan u ordinaciju kod doktora i viče: Doktore, treba mi potvrda da ne mogu da radim, a doktor ga odmah upita šta mu to fali: Pa fali mi ta potvrda, dragi doktore…

 

Nostalgicno.info je vama na usluzi 24 sata, ostanite uvijek uz nas, za najnovije i najbolje informacije u regionu iz svijeta. Hvala vam što nas pratite, dragi čitaoci.

 

NO COMMENTS