Jeste li primjetili pljuvačku na jastuku poslije spavanja? Kada i sami vidite...

Jeste li primjetili pljuvačku na jastuku poslije spavanja? Kada i sami vidite uzrok toga, iznenaditi ćete se!

741
0
SHARE

Da li ste nekada primjetili baricu na jastuku kada se ujutru probudite? Da li ste se zapitali što se ona tako javi? Kada god spavamo na stomaku, ono što će vam se pojaviti na jastuku, to je sigurno barica koja je rezultat toga što vam pljuvačka izlazi iz vaših usta. Često se to dešava ljudima, niko nije ni znao zbog čega, ali mi smo tu da vam konačno i objasnimo zbog čega vam se to javlja.

 

 

Nekada je jako teško mnogo toga objasniti, i ovo je bilo teško objasniti, ali ovo će mnogo da kaže o našem snu, a šta to tačno, samo pamtite:

– na jastuku ćete baricu uočiti ako ste osoba koja nije dugo spavala, odnosno osoba ste koja je jako umorna u svom životu. Obično se ovo dešava kada se naspavate, odnosno kada zaspite i naspavate se nakon dužeg perioda. Vaš san je tada bio neprekidan.

Na ovakvu stvar može da utiče i nešto drugo, dešava se da čovjek sanja nešto lijepo, a kada sanja nešto lijepo, onda mu se dešavaju neke stvari u snu u kojem je u lijepom raspoloženju.

– nakon ovakvih spavanja, čovjek bude stvarno doista odmorniji. Nikakav problem više nećete imati poslije toga. Čak i kada dugo vozite, ako ste mnogo umorni, ono što možete i tad primjetiti je da kada zaspite probuditi ćete se sa jednom baricom na jastuku.

 

 

Konačno smo vam objasnili ovaj fenomen sa baricom, nadamo se da ste shvatili ovo. Vjerujemo da znate sada koji je glavni razlog zbog čega vam se ovo dešava. Hvala što nas pratite.

 

 

 

Što se tiče vremena u narednom periodu, spremite se za hladnu zimu, očekuje nas mnogo toga u idućih par dana, snijeg će padati i temperature će pasti. Ipak, očekuje se opet od sredine februara poboljšanje vremena. Tako da se ne brinete, neće se ovo dugo zadržati.

 

NO COMMENTS