Jeste li primijetili da vam je jastučnica nakon spavanja mokra? Uzrok za...

Jeste li primijetili da vam je jastučnica nakon spavanja mokra? Uzrok za to će vas iznenaditi

488
0
SHARE

SIGURNO STE I SAMI DO SAD ČULI KADA SE PROBUDITE I UGLEDATE PLJUVAČKU NA JASTUČNICI, TO JE ZNAK DA STE SLATKO SPAVALI. VJEROVANJA STARIH SU TO, ALI IMA I SASVIM DRUGO ZNAČENJE TU. ČESTO NAM SE ZNA DESITI DA POSLIJE SPAVANJA NA JASTUKU MALU BARICU PLJUVAČKE UOČIMO.

Nosi određeno značenje o vašem snu, obično će one osobe koje su mnogo umorne i koje nisu dugo spavale uočiti ovakvu baricu pljuvačke na jastuku. Situacija se dešava kada ste se dobro naspavali, tj. znak je da niste nikakvih poteškoća imali da zaspite, niste se niti jednom probudili i vaš san je bio neprekidan.

Na šta još može ovo da ukazuje je da ovakva situacija je da ste nešto veoma lijepo sanjali, ili da vam je tako dobro vaše raspoloženje. Poslije ovakvog spavanja se obično osjećamo dosta odmornije. Situacija se dešava i dok se vozite u nekim situacijama kada ste umorni previše, ili ako ne planirate da spavate ili ste jako umorni. Znak je samo da ste bez prekida spavali, odnosno da se vaše tijelo zaista iscrpilo.

Sada ne morate da se brinete zbog ovakvih stvari, vjerujemo da ste umorni i sami, a nadamo se kako nećete imati više brige ujutru kada ustanete.

Objasnili smo vam sve što bi vas u suštini i trebalo zanimati. Ukoliko vam se dopada naš članak, podijelite ga na društvenim mrežama sa vašim prijateljima, a mi vjerujemo da na našoj stranici možete mnogo toga zanimljivog pronaći i sami. Ostanite i dalje uz nas dragi naši čitaoci, hvala što nas pratite.

NO COMMENTS