Jelena Karluša oplela po ljubimcima pola Srbije: Gnušam ih se, to je...

Jelena Karluša oplela po ljubimcima pola Srbije: Gnušam ih se, to je polusvijet koji se pari i bije

289
0
SHARE

Jelena Karluša je uvijek bila prepoznatljiva u javnosti kao neko ko nema problema sa javnim iznošenjem svojih stavova i mišljenja, a kada se ponovo oglasila o tome šta misli o učesnicima rijaliti programa, niko nije bio posebno iznenađen. Ipak, o tome koliko je stroga bila prema ljubimcima Srbije, koji su jedva čekali novu sezonu Zadruge, prosudite sami. Naime, u jednom intervjuu koji je nedavno dala, otkrila je koliko je zgrožena ponašanjem ovih ljudi.

JK smatra kako nije u redu to što djeca gledaju ljude koji se biju i imaju odnose po cijeli dan. Iako je i sama bila učesnik jednog rijalitija, Velikog Brata, prije par godina, priznala je da je danas riječ o potpuno drugoj dimenziji i drugom konceptu kojeg se ona gnuša. Ovakav format kakav mi gledamo ne ide na nacionalne televizije, pa je strašno čega smo svjedoci ovih dana.

Odbila je pričati i o tome da li je prije rijalitija znala ko su Sloba Radanović i Kija Kockar, te je oštro osudila to što se njihova popularnost bazira na tome što su jeli, spavali i čačkali nos ispred kamera, a danas zarađuju puno više od umjetnika.

Nakon priče o rijaliti programima, dotakla se i nove sezone takmičarskog programa Zvezde Grande, koji će od ove sezone imati novi format. Naime, sada će žiri da ima svoje kandidate s kojima će raditi i praviti od njih zvijezde, što dosad nisu imali priliku da probaju. Aca Lukas neće biti dio žirija ove sezone, zbog čega Jelena žali, ali priznaje kako njegov nepristanak nije imao nikakve veze s njom.

NO COMMENTS