Jelena Karleuša: Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata!

Jelena Karleuša: Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata!

422
0
SHARE

Putem tvitera iznijela je svoje mišljenje na temu Ognjenovog stava o Hrvatskoj na Mundijalu i Hrvatima.

Ognjen Amidžić, popularni voditelj je podijelio svoj stav da se slaže sa komentarima INstagram stranice NEGUJ MO SRBSKI; a tiče se u krajnjem slučaju Hrvatsa i Hrvatske.

Neki od komentara na pomenutoj stranici su: Da ništa protiv Hrvata nemamo, da se razumijemo, sve dok u svoja četiri zida to rade. Apel da se oduzme pasos svim državljanima Srbije koji za Hrvatsku navijaju na mundijalu. Dodano je i Da je moralno obaveza da svaki Srbin od srca navija protiv Hrvata u nastavku ovog mundijala.

Nakon što je ovu vijest pročitala, oglasila se javno i pop diva, Jelena Karleuša, koja je napisala da smatra da ovakvi kao što je Ognjen Amidžić moraju jednostavno za govor mržnje da odgovaraju.

Javne ličnosti su podjednako krive kao i ono osobe koje aci molotovljev koktel na vjerski objekat ili ambasadu kada šire međunacionalnu netrepeljivost putem medijia. U BiH, Hrvatskoj i Srbii, moraju zakonom ovakvi likovi da odgovaraju za govor mržnje, kazala je Jelena Karleuša.

Ognjena Amidžića smo ovim putem pozvali, ali on nije želio da nastavlja.

Rekao je da nikoga ne zanima šta ona komentariše i da ga ne upliću u to, kazao je Ogi.

Ovo nije prvi put da Ognjen ističe govor mržnje, još jednom je napisao tvit, kada su ga svi osudili, a on se branio da je tako reagovao jer je izgubio oca u ratu u Hrvatskoj.

Šta vi mislite o njemu kao voditelju, dragi naši?

NO COMMENTS