Jelena Karleuša ispljuvala Teodoru: Ona mala sa prezimenom Džehvdffjklh mora svoj pečat...

Jelena Karleuša ispljuvala Teodoru: Ona mala sa prezimenom Džehvdffjklh mora svoj pečat naći, ne može biti mala JK, a potom joj je Džehverovićeva odgovorila:

688
0
SHARE

JELENA KARLEUŠA, SVAKAKO JE JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA REGIONA, ONA JE UPUTILA TVIT NA POPULARNOJ DRUŠTVENOJ MREŽI TVITER MLADOJ UČESNICI RIJALITIJA ZADRUGE TEODORI DŽEHVEROVIĆ.

Inače, Teodora je osvojila treće mjesto, prije toga je bila i u Zvezdama Granda gdje je bila u finalu, a aktuelna je bila i u grupi Đavolice koju su činile Gorana Babić, Tamara Milutinović i ona.

Jelena Karleuša je priznala da je primijetila mladu Teodoru Džehverović, potom ju je i savjetovala šta ona mora da uradi da bi postala prava zvijezda.

Ima i ova mala Teodora, nešto sa Dzfgksxkdkd. Nju sam zapazila, on je dobar potencijal, ali za velike stvari mora naći svoj pečat. Ne da ona bude mala JK, kako je njoj to slatko bilo. Budi svoj, kao Milica Pavlović, caka je u tome, napisala je Jelena Karleuša na tviteru.

Teodora Džehverović nije ostala dužna, onda je odlučila da na Instagram šrč objavi njen tvit, pa je napisala:

JECO, HVALA NA MARKETINGU.

Inače, Teodora Džehverović je napravila nekoliko hitova, između ostalih se izdvajaju hitovi kao što su Kristijan Grej, a i Crni vitez koji je posvetila upravo bivšem dečku. Nakon rijalitija Zadruga, Teodori je porasla cijena, ona sada ima nastupe širom regiona i dijaspore, a možemo reći kako ova mlada, 20-godišnja djevojka žari i pali scenom i da smo definitivno dobili buduću veliku zvijezdu.

Mnogi su stali na njenu stranu nakon što je Jelena napisala tvit, a Teodora smatra kako je to odličan marketing bio, jer će se sada još više ljudi zanimati za nju.

NO COMMENTS