Jedna od najljepših žena svijeta se skinula: Prizor na njenom licu zaprepastio...

Jedna od najljepših žena svijeta se skinula: Prizor na njenom licu zaprepastio sve

352
0
SHARE

RADI SE O SVJETSKOJ POZNATOJ MAKENEKI I BIVŠOJ ANĐELICI VIKTORIJIH ANĐELA, ALESANDRI AMBROSIO KOJA JE SVOJEVREMENO PROGLAŠAVANA NAJLJEPŠOM ŽENOM SVIJETA, ONA JE POKAZALA DA JE I KAO SVAKA DRUGA ŽENA BESMRTNA, DA I ONA MOŽE DA IMA SVOJE LOŠE DANE. nE IZGLEDA NI ONA UVIJEK TAKO SAVRŠENO KAO SA NASLOVNICA. PAPARACI SU JE USLIKALI U POMALO DRUGAČIJEM IZDANJU ZNOJNU DOK JE VJEŽBALA U TERETANI, SVI SU ODMAH UOČILI VELIKE BUBULJICE NA NJENOM LICU.

Brazilska manekenka je prije pet mjeseci prekinula vezu sa Džejmijem Mazurom, s njim je više od deset godina bila u vezi. Oni su ipak zbog djece ostali u prijateljskim odnosima, a već je novog dečka pronašla Alesandra.

Radi se o italijanskom poduzetniku Nikolou Odiju, koji je osnivač luksuznog brenda Alanui, a ona je rekla da se nikada nije udala jer je prezaposlena, razmišljati će o tome kada nađe malo vremena, iako je bila zaručena osam godina za Džejmija, njoj nije udaja bila prioritet niti je dokaz ljubavi, kazala je manekenka u intrevjuu koji je dala priej dvije godine.

Alessandra Ambrosio je poznata po tome što često na društvenim mrežama objavljuje jako provokativne fotografije i tako tjera vodu na usta muškarcima koji ne mogu odoljeti ovoj atraktivnoj glumici i manekenki koja je definitivno jedna od najzgodnijih i najljepših manekenki, iako je i ona imala loših dana u životu, to ste mogli i sami vidjeti u prilogu.

Šta imate reći na njen sjajan izgled, da li vam je Alessandra jedna od najboljih žena ili ne, ostavite nam i vi vaše mišljenje u vezi ovoga, baš nas zanima dragi naši…

NO COMMENTS