Je li ovo kraj gej rijaliti veze? Sanja Stanković je progovorila javno...

Je li ovo kraj gej rijaliti veze? Sanja Stanković je progovorila javno o raskidu veze u kojoj je sa Matorom

657
0
SHARE

JOVANA TOMIĆ MATORA I SANJA STANKOVIĆ SU GOSTOVALE NA TELEVIZIJI PINK PROŠLO JUTRO, ONE SU TADA PO PRVI PUT OTVORENO PRIČALE O SVOJOJ GEJ VEZI KOJU SU ZAPOČELE DOK SU BILE U NAJPOPULARNIJEM RIJALITIJU ZADRUGA.

Sanja je rekla da se niti jednog trenutka nije pokajala što je javno rekla kakvo je njene opredjelenje.

Dvije do tri osobe su to u Srbiji javno priznale, iskreno se nisam zbog toga pokajala, iako sam osjećala mali strah, ja sam bila uplašena samo kako će na ovo da reaguju moji roditelji, nikoga ne treba osuđivati za takvo nešto, a ako neko mene osuđujete, mogu to da podnesem, rekla je SANJA STANKOVIĆ.

Jovana Tomić Matora je ispričala kako neće promijeniti mišljenje o ljudima koji su priznali da su GEJ u Srbiji:

– samo je kod nas to tabu tema, kod nas to nije normalno, Bože moj, šta ćemo, ni ja nisam normalna, ali je nama bitno da je nama lijepo i da mi uživamo, sve je prošlo i njena mama je došla da se upoznamo, ispričala je Matora, koja je rekla kako je Sanja sve vrijeme osjećala ogromnu tremu.

Sanja je kazala da je planirala da ostavi Jovanu, ali nakon kratkog vremena, odmah je promijenila svoje mišljenje.

– a i da jesam, nekako se u meni ova ljubav izborila, lomila sam se, nisam htjela da je ostavim tu, dobro sam razmislila na kraju, shvatila sam kako se naša ljubav ne treba gasiti jer je ona žensko, zajedno ćemo iti, a kasnije šta bude, bude, dodala je Sanja.

NO COMMENTS