JAVNO PONIŽENJE – pred milion gledalaca SANJA je ovo izjavila i intimnim...

JAVNO PONIŽENJE – pred milion gledalaca SANJA je ovo izjavila i intimnim dijelovima Jovane Tomić MATORE

1958
0
SHARE

U RIJALITIJU ZADRUGA JOVANA TOMIĆ MATORA I SANJE STANKOVIĆ SU POSTALI JEDNA OD AKTUELNIH I POPULARNIJIH TEMA, ODNOSNO NJIHOVA VEZA JE TEMA SKORO SVAKOG PORTALA. MNOGO SE PRIČALO O NJIHOVOJ VEZI KAO I O NJIHOVIM ODNOSIMA.

Oni su na početku veze imali neke svađe, ali i ostale stvari koje su glavna tema kada su njih dvoje u pitanju.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su svašta preživjeli do sad, od prekida i svađa, do pomirenja i ljubljenja. Možemo svakodnevno u rijalitiju Zadruga da pratimo razna dešavanja, kao što su svađe i neke vrele akcije kada su u pitanju ove dvije djevojke. Sanja Stanković je rekla kako nije baš sretna u ovoj vezi toliko koliko drugi misle.

Gledaoci smatrali, ali i ostali ukućani, da bi SANJI najbolje odgovaralo kada bi sa nekim muškarcem bila u vezi, odnosno sa nekim Zadrugarom. Sanja je i sama rekla kako ona ovdje ne može nikoga da nađe, ono što je i nekako dobro je zauzeto, dok niti jedan od muškaraca ne zadovoljava njene kriterije. Nijedan muškarac nije njen tip sa kojim bi ona mogla da bude.

Rekla je da joj fali ona stvar, ali šta da radi kada to nema. Vladaju velike tenzije, niko ne može da podnese što su ovdje predugo. Svi se svađaju, prešlo je u svakodnevnicu to.

Potom je rekla kako je Matora upravo najbliža muškarcu kakvom ona teži, ali nema onu stvar i to je ono što joj smeta. Matora je ovo slušala i nije mogla da vjeruje šta sve Sanja govori, ostala je potpuno bez teksta.

NO COMMENTS