“Izgleda kao neka bizarna stjuardesa” – Kolinda iz Brisela bodri fudbalere sa...

“Izgleda kao neka bizarna stjuardesa” – Kolinda iz Brisela bodri fudbalere sa ovakvom odjećom, a tviteraši ostali zapanjeni

427
0
SHARE

NEMA SUMNJE UOPŠTE DA JE ZVIJEZDE VEČERI KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ, A O NJENOJ KOMBINACIJI UVELIKO BRUJI CIJELI BALKAN.

Sa provokativnim kombinacijama su mnoge navijačice Hrvatske pokušale da privuku pažnju ljudi, a jednim detaljem, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je uspjela da zapali društvene mreže.

Cijeli svijet je pratioi jučer drugo polufinale 21.svjetskog prvenstva između Rusije i Hrvatske, Balkan je sa posebnom pažnjom pratio.

Popularni novinar Tomislav Krasnec se odlučio osvrnuti i na navijačku uniformu predsjednice Hrvatske sa sljedećim komentarom:

– Napisao je autfit hrvatske predsjednice za radnu večeru NATO SAMITA u Birselu, i to u vrijeme utakmice poludinala svjetskog prvenstva Hrvatska – Engleska u Moskvi, komentar je bio novinarka.

https://twitter.com/krasnec/status/1017075352672374784/photo/1

Ona je bila u crvenoj haljini sa širokim osmijehom, a dominira šal vezan u mašnicu, u bojama šahovnice.

Na terenu je sasvim prikladno, a na ovako ozbiljnu mjestu, kako je naveo i sam Tomislav, na najsudbonosnijem NATO samitu u povijesti, ovo je ipak malo više pretjerano.

Mila mati, koma, ovo izgleda kao bizarna stjuardesa, samo su neki od komentara koji su se pojavili na račun predsjednice Kolinde na tviteru, a pišu protivnici detalja u vidu mašnice.

To i jeste patriotizam, ali je definitivno morala da ostavi šal za drugu priliku, a mi ne sumnjamo da žali što ne može da pruži podršku fudbalerima uživo, ipak, ko bi joj zamjerio, ima važnija i ozbiljnija posla, ne bi se po odjeći to reklo.

Šta vi kažete na ovo, da li vam se dopada njen stajling, da li vi mislite da je pretjerano ili ne?

NO COMMENTS