Ispovjest Žene Koja Redovno Vara Svog Čovjeka – Radim To Svakodnevno U...

Ispovjest Žene Koja Redovno Vara Svog Čovjeka – Radim To Svakodnevno U Autu Evo I Zašto

702
0
SHARE

JEDNA 40-GODIŠNJA GOSPOĐA JE ODLUČILA POTRAŽITI POMOĆ OD KOLUMNISTICE PO IMENU DEAR DEIDRE. SMATRALA JE DA JOJ SE DEŠAVA NEŠTO ČUDNO I TREBALO JOJ JE NEKO S KIM ĆE RAZGOVARATI.

Ona jednostavno ne može da prestane varati muža. Otkad je ušla u brak, ona ga je počela da vara. Rekla je da voli neprestano uzbuđenje, odnosno da voli adrenalin, da je to mnogo privlači i rekla je da se osjeća i istrovremeno loše jer to radi. Prvi čovjek sa kim je prevarila muža je njegov najbolji prijatelj.

 

 

Sada ćemo vam prenijeti njen upit, ona je počela ovako, u braku je 15 godina i redovno vara svog muža. Sa nekoliko njihovih zajedničkih muških prijatelja je spavala. Sa muževima svojih supruga, kao i sa kolegama sa posla. Kada ode u teretanu i sa muškarcima iz teretane. Sa svim poznanicima.

Rekla je da ima 40 godina, a njen muž je dvije godine stariji, ima 42. Djecu imaju, ukupno četvero u rasponu od 9 do 16 godina. Uvijek su imali dobar odnos, skoro pa nikad se i ne svađaju.

Imaju i redovno odnose, rekla je da nikada nije imala pritužbe na odnos sa svojim suprugom. Ono što ona zna da on nju voli beskrajno, ali ona ima ipak adrenalin koji joj govori da želi imati non stop odnose sa nekim.

 

 

Rekla je da nikada nije planirala da ulazi sa nekim u vezu, njoj je dobro jer ima već lijepu i stabilnu vezu, ipak ne može da se zadrži flertovanje i napaljenosti. Na raznim mjestima to radi, najčešće na automobilu, ona zna da su muškarci zainteresovani za odnos s njom, pa im ona to i pokaže.

Veoma je strastven odnos sa njima, ali je priznala da nije ponosna na svoje ponašanje. Njoj to smeta u neku ruku, jer se osjeća kao da izdaje svog supruga.

Sa istim muškarcem se rijetko kad viđa u nekoliko mjeseci.

 

 

NO COMMENTS