Imamo je priliku svakodnevno gledati u seriji Istine i laži – slabo...

Imamo je priliku svakodnevno gledati u seriji Istine i laži – slabo ko zna da je popularna glumica udata za vrhunskog frajera

569
0
SHARE

VRHUNAC SVOJE SLAVE JE DOŽIVJELA ZBOG SVOJE SPEKTAKULARNE ULOGE U POPULARNOJ SERIJI ISTINE I LAŽI, NJENA ULOGA MARINE FILIPOVIĆ JU JE NEVJEROVATNO PROSLAVILA, U STVARNOM ŽIVOTU ONA ŽIVI INAČE BAJKOVITO.

Dugo vremena, popularna glumica Jana Milić je na glumačkoj sceni, dio je srpske kinematografije, doživjela je svoju popularnost najviše zbog svoje uloge Marine Filipović u seriji Istine i laži, kasnije joj je to dalo i status velike zvijezde.

Sa raznim i porodičnim i ljubavnim problemima, nju možemo vidjeti u seriji gdje ona bije veliku bitku, a kada je riječ o njenom privatnom životu, zao vu 36-godišnju glumicu mi možemo da kažemo slobodno kako njoj sve kao bajka teče.

Ona je sedam godina u braku sa Mišom Ilićem, koji je inače i producent, zanimljiv je podatak svima da su oni samo nakon 4 mjeseca zabavljanja stali na ludi kamen, ipak, mnogi su govorili da je to prebrzo jednostavno, ali ova mala porodica je postala kasnije bogatija za još jednog člana porodice, dobili su dječaka kojem su dali ime Đorđe.

Kada god bi oni pričali o svom ljubavnom životu, i Jana i Miša su govorili da su oni srodne duše i da su stvoreni jedno za drugo. Sve napore ulaže popularna Jana da svoju privatnost zadrži, odnosno da je skriva od javnosti, nekada s vremena na vrijeme podijele i neku svoju fotku.

Dosta im znače savjeti koje međusobno daju jedno drugoj, oni su svjesni da su izvrni prijatelji i međusobno, to im je jako važno, odnosno njima je drago što se na istim talasnim dužinama nalaze. Već prvog dana su se uklopili.

NO COMMENTS