Igračke, haos, bračni krevet i zabranjen ulaz u jednu prostoriju: Zavirite u...

Igračke, haos, bračni krevet i zabranjen ulaz u jednu prostoriju: Zavirite u stan u kojem žive Sanja i Matora

871
0
SHARE

PRIJE NEKOLIKO DANA, SANJA STANKOVIĆ I JOVANA TOMIĆ MATORA SU OBILJEŽILE DEVET MJESECI SVOJE VEZE, IAKO MNOGI NISU VJEROVALI KAKO ĆE NJIHOVA LJUBAV OPSTATI NA KRAJU.

Devet i po mjeseci su se pred kamerama borila za svoju ljubav, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su nakon nekoliko mjeseci priznale hrabro milionskom audotorijumu koji je pratio Zadrugu.

Iako većina Zadrugara, a i ljudi spolja polemišu da li je njihov odnos zaista iskren, unaprijed su ih još osudili na propast i stavili na akcenat da se one navodno foliraju, ipak, Sanja i Matora su ove demantovale, sve priče koje kruže su lako demantovale i sada su počele živjeti jedan zajednički život.

U stanu u kojem je živjela Sanja i prije Zadruge se uselila Matora, sada taj stan dijele njih dvije. Iako Sanja ima gips na nozi, ona je dočekala nasmijana ekipu Telegraf.rs koji su je posjetili, Jovana je presretna što su njih dvije i van rijalitija nastavile svoju vezu i što su uspjele u svijetu rijalitija.

Matora sada pazi na Sanju, Stankovićeva je bila ta koja je JOvanu obasipala iznenađenjima po izlasku iZ Zadruge, da bi joj se odužila za brigu još dok je trajao rijaliti Zadruga.

Potpuni haos karakteriše stan u kojem žive, pošto nisu stigle sve raspremiti, odnosno nisu uspjele svim stvarima da nađu mjesto. Dnevna soba je prepuna sitnica i detalja, a tu se nalazi sada već i zajedničke uspomene ove dvije djevojke.

Zanimljivo je i to da je bilo zabranjeno ući u jednu prostoriju, a radi se o spavaćoj sobi koja je prepuna garderobe i koju djevojke nisu uspjele raskloniti i posložiti na svoje mjesto. Ipak, vidjeli smo da ima jedan bračni krevet koji dijele.

NO COMMENTS