Hrvat je vidio albansku zastavu pred meč sa Engleskom, a ono što...

Hrvat je vidio albansku zastavu pred meč sa Engleskom, a ono što je sljedeće uradio je zapanjilo Srbiju

640
0
SHARE

HRVAT JE VIDIO ALBANSKU ZASTAVU, A ONO ŠTO JE SLJEDEĆE URADIO, TO JE ZAPANJILO SRBIJU. NAJNEOBIČNIJI POST NA INSTAGRAMU DO SAD JE POSTAVIO SERGEJ TRIFUNOVIĆ, ČOVJEK NIJE BIO STIDLJIV, TO VAM JE JASNO.

Nestvaran momenat je uhvatio, dok je prolazio automobil, neki je podigao albansku zastavu, a sve to kao znak provokacije, potom je jedan momak, koji je bio obučen u boje Hrvatske od glave do pete prišao tom automobilu, potom ga je pogledao, a zatim onako šmekerski ga je oduvao u tri lijepe.

Da li se ivdje radi o pokazatelju podrške, da li je on sami htio da skloni nekoga ko nije njegov tim, ili bi ovo mogli svrstati kao najjači potez na svjetskom prvenstvu koji kaže GONITE SE SVI, zbog sporta smo ovdje, a nismo zbog politike, biti će najbolje da pogledate i sami:

Napisao je Sergej Trifunović: Ili smo mi stvarno braća, ili je on Srbin, nećemo se miješati u politiku, nas ipak zanima, za koga navijate za večeras, posebno nakon ovog snimka?

Da li ste pogledali ovo? Jeste li zadovoljni ovim što je uradio ovaj navijač Hrvatske ili ne? Opišite nam i sami ovo, nadamo se da ćete biti iskreni.

Ovo je sigurno jedan od prvih koraka kojim je kupio i navijače u Srbiji, a znamo svi da su na ratnoj nozi navijači Hrvatske i Srbije već duži niz godina. Podsjećamo vas, reprezentacija Hrvatske je sinoć pobijedila Englesku nakon produžetaka rezultatom 2:1, a heroj je bio niko drugi nego Mario Mandžukić koji je pogodio za 2:1 kada je matirao Pickforda.

NO COMMENTS